Témaalapú készségfejlesztő tábor angolul 9-11. osztályosoknak

az idén 10 éves Engame Akadémia alternatív oktatási központ szervezésében

2020. augusztus 10-14.

Hozd ki magadból a legjobbat az Engame Akadémiával!

 

Az Engame Summer School egy intenzív ön- és készségfejlesztő hét tele 21. századi kérdéseket feszegető, angol nyelvű workshopokkal. Az 5 nap során nemcsak a nyelvtudásodnak adhatsz óriási löketet, hanem azt is megtudhatod:

Hogyan fejlesztheted magad az iskolai tanórákon kívül, hogy felkészülj az élet gyakorlati kihívásaira

Mit tehetsz már most azért, hogy az iskolában és utána is sikerrel vehesd az akadályokat

Milyen úgy tanulni, hogy nem tantárgyakat magolsz, hanem valós problémákat oldasz meg (és még élvezed is)

Mennyire jó egy olyan közösséghez tartozni, ahol mindenki érdeklődő és bárkivel lehet értelmesen beszélgetni

Erre számíts a 2020-as Engame Summer Schoolban

Az Engame Akadémián hiszünk abban, hogy egy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás, a pályaválasztás és a felnőtté válás folyamata stressz helyett izgalmas felfedezéssé válik. Célunk, hogy minél több diáknak segítsünk megtalálni a helyét a világban, és felkészítsük őket arra az egyetemi képzésre, amelyből szakmailag és személyesen is a legtöbbet profitálhatnak, akár itthon, akár külföldön szeretnének továbbtanulni.

Ötéves programunkkal 2010 óta nyújtunk iskola melletti kiegészítő képzést 13-19 éves diákoknak. Azon dolgozunk közösen, hogy a középiskola alatt és után a diák egy olyan útra lépjen, amely egy szívvel-lélekkel végzett hivatás megtalálásához és egy kiegyensúlyozottabb felnőtt élethez vezet.

Az Engame Summer Schoolban ugyanezt a szemléletet ültetjük át 5 napnyi intenzív, személyesen zajló workshopsorozatba.

Tematikus workshopok

sophomore2

Te milyen városban szeretnél élni? Mit teszel az egészségedért? Milyennek képzeled a jövőt? A tábor során a lehető legtöbb tudományterület oldaláról járjuk körbe ezeket és más hasonló kérdéseket. Közben azt is megnézzük, hogy a világot mozgató gazdasági, politikai és társadalmi folyamatok hogyan befolyásolják ezeket az elképzeléseket. Garantáltan gondolatébresztő lesz!

Készségfejlesztés

junior

Kritikus gondolkodás, kreativitás, csapatmunka, kutatás, prezentáció, érveléstechnika – csak néhány azok közül a 21. századi készségek közül, amelyekbe bevezetést nyújt a tábor. Ha még sosem foglalkoztál ezekkel, egy új világ nyílik majd meg előtted, ha pedig már tudod, miért fontosak, a táborban a következő szintre léphetsz!

Angol nyelvű környezet

A workshopokon valós problémákat oldunk meg és a kommunikáció eszközeként, nem pedig elvont tantárgyként kezeljük a nyelvet. A nyelvtan magolásánál sokkal nagyobb löketet ad, ha olyan környezetben vagy, ahol mindenki angolul beszél körülötted. A hét végére garantáltan magabiztosabban szólalsz majd meg!

Ezért éri meg neked is eljönni

“Nagyon szuper programok vannak, és rengeteg fantasztikus embert ismertem meg itt – mindenki nagyon segítőkész és tényleg hihetetlenül jó közösség, úgyhogy örülök neki, hogy csatlakoztam!” – Emma, diákunk

 

“Izgalmas, őt foglalkoztató ügyek miatt jön az Engame-be, és olyan partnerekkel megy mindezen keresztül, akikkel élvezi az együttlétet. Ezért aztán szeret itt lenni. Hiszen jót beszélget, gondolkodik; itt vidámság, biztonság, újszerűség és inspiráló gondolatok vannak. Én is szeretnék jönni, ha lehetséges!” – Bea, diákunk édesanyja

 

“Az Engame egy nagyon szoros és jó közösség, ahol sok közeli barátság alakul ki. Mindenki nagyon nyitott és befogadó, rengeteg új barátot szereztem!” – Rozi, diákunk

“Nagyon jól érzem itt magam. A tanárok és a diákok is nagyon elfogadóak: bárkinek megnyilvánulhatsz, és nem kell félned tőle, hogy valamit rosszul mondasz.” – Kinga, diákunk

 

“Szerintem az a legjobb tanulási módszer, amikor az ember csoportban dolgozhat más emberekkel, akik szintén motiváltak és így egymást is motiválják. Mindazok mellett, hogy játékosabban tanulunk olyan dolgokról, amiről a suliban nem tanítanak meg, egyben fejlődik a beszédkészségünk is és sokkal bátrabban fogjuk tudni használni az angol nyelvet. Más olyan emberekkel együtt fejlődni akik szintén érdeklődőek, egy olyan élmény, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia!” – Kristóf, diákunk

Ők segítik majd a fejlődésed

Vígh Viktória

Viki újságírói tapasztalatai után döntött úgy, hogy elsősorban oktatással, közösségszervezéssel, mozgással szeretne foglalkozni. Csaknem tíz éve vesz részt nem-formális képzések, hazai és nemzetközi programok megvalósításában. Az Engame Akadémiához a téma- és projekt alapú oktatás iránti elköteleződése és tettvágya vezette el. A középiskolás korosztály a kedvenc célcsoportja, de több éve foglalkozik felnőttekkel is jóga oktatás keretein belül.

Austin Wagner

Mielőtt Magyarországra költözött, hogy nyelvet tanuljon, Austin adatelemzőként dolgozott az USA-ban. Az Engame tanáraként leginkább matematikához kapcsolódó kurzusokat tart, de a filozófia, a művészet és a nyelvek iránti érdeklődése révén ezek a területek is gyakran megjelennek óráin. Austint munkájában a diákokkal való interakció élteti, és az, ahogy végigkövetheti, ahogy diákjai magabiztosabbá válnak, miközben olyan dolgokat csinálnak, amitől jól érzik magukat.

Ez vár rád

5 napnyi intenzív fejlődés:

napi 3×2 óra tematikus készségfejlesztő workshop angolul

Felejthetetlen közösségi élmény.

Olyan programokkal készülünk, hogy ha a tábor elején nem ismersz senkit, a végére garantáltan új barátokkal távozol.

Minden nap meleg ebéd, napközben gyümölcs, rágcsálnivaló és innivaló.

A tábor végén oklevél az Engame Summer School elvégzéséről

(Ha később külföldi egyetemre jelentkeznél, a motivációs leveledet gazdagíthatod vele.)

Időpont és helyszín

2020. augusztus 10-14., minden nap 10:00-18:00 óra között, az Engame Akadémia főhadiszállásán

(1122 Budapest, Maros utca 12.)

A program díja

A személyesen zajló program részvételi díja 149 000 Ft.

(Ez azt jelenti, hogy 60 percnyi kiscsoportos workshop ára kevesebb mint 5000 Ft. Egyszerű nyelvóráért akár többet is elkérnek magántanárok, itt viszont ennél jóval többet kapsz.)

Ez a sikeres jelentkezés után átutalással fizetendő.

A jelentkezés feltétele

A programra maximum 18 helyünk van. Szeretnénk, hogy a résztvevők valóban felejthetetlen élményt kapjanak és a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a program ideje alatt. Ehhez elengedhetetlen, hogy egy olyan jó csapat jöjjön össze, ahol nem jelent problémát, hogy a foglalkozások angolul zajlanak, és tényleg fejlődni szeretne mindenki.

Éppen ezért a jelentkezés feltétele, hogy részt veszel egy ~15 perces angol nyelvű beszélgetésen Zoomon.

FONTOS!

Nem baj, ha még nem magabiztos az angolod (a program végére ez úgyis rengeteget fog javulni). Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy bemagoltad-e a nyelvtant. Az a lényeg, hogy érts és beszélj annyira, hogy részt tudj venni a foglalkozásokon.

A Skype-beszélgetés után egyéni visszajelzést fogsz kapni arról, hogy milyen szinten vagy, úgyhogy már csak ezért is megéri neked a jelentkezés.

Jelentkezési űrlap

Jelentkezési folyamat

1. Kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot.

2. Kapsz egy automatikus visszaigazolást e-mailben egy linkkel, amelyen keresztül online kiválasztod a számodra legalkalmasabb időpontot a Zoom-beszélgetésre.

3. A beszélgetés után 48 órán belül visszajelzünk neked az eredménnyel.

4. Sikeres jelentkezés esetén befizeted a részvételi díjat.

5. Egy felejthetetlen hetet töltesz az Engame Akadémián. 🙂

Kérdésed van?

Keresd bizalommal Kozalek Petrát: petra.kozalek@engame.hu, +36 70 622 0273

Az oldalt az Engame Akadémia Kft. készítette.

Adatvédelmi azonosítószám: NAIH-131600/2017

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési tájékoztató