Legfontosabb értékünk: a közösség

Munkatársaink és tanáraink szakmai háttere rendkívül sokszínű. Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző tapasztalatokkal és érdeklődéssel, más-más dolgok motiválnak minket a munkánk során. Büszkék vagyunk a közösségünkre és azokra a fantasztikus dolgokra, amik ennyi eltérő nézőpont találkozásából tudnak születni.

Ismerd meg csapatunkat!

Az a közös bennünk, hogy mindannyian szeretnénk egy jobb jövőt biztosítani a diákoknak. Munkatársaink lelkesedése és odaadása alapozza meg azt a támogató és inspiráló közösséget, amely az Engame egyik legfontosabb értéke. Jelenleg 21-en dolgozunk az állandó csapat tagjaként, és több tucat külsős kollégával és partnerszervezettel működünk együtt itthon és külföldön is, hogy a lehető legsokszínűbb tanulási élményt biztosíthassuk diákjainknak.

Oktatási csapat

Nádas Rita

Head of Education
Rita pedagógia (University of Cambridge), pszichológia és Amerikanisztika (ELTE) szakokon végzett, a Trinity College (USA) ösztöndíjasa volt, évekig Amszterdamban is élt.

2014 óta dolgozik oktatásmenedzsment és külföldi továbbtanulási tanácsadás területeken.

Kiss Jay

Study Abroad Director
Jay holds undergraduate diplomas in Business and Finance from England, in English Literature and in Informatics from her native Norway, and a Master of Letters in Creative Writing from Scotland.

She has lived, studied and worked in seven countries across three continents. She is passionate about opening up similar opportunities to a new generation of Engame students.

Visy Kata

Program Development Director
Kata az oktatási programfejlesztés területén dolgozik 15 éve, fő érdeklődési területei a 21. századi készségek, a demokratikus, cselekvésre ösztönző nevelés és a kritikus gondolkodás.

Szakmai karrierjét a magyar és a nemzetközi civil szektorban kezdte, majd Nagy-Britanniában, Írországban és Indiában is dolgozott. Pedagógia/globális nevelés diplomáját a UCL-en szerezte Londonban.

Vígh Viktória

Pedagogic Director
Viki az ELTE kommunikáció és médiatudomány szakán szerzett mesterdiplomát, majd újságíróként dolgozott évekig.

Az egyetemi évektől fogva érdekelte a non-formális oktatás, így több hazai és külföldi programban vett részt a témában, közben nemzetközi jóga oktató diplomát szerzett és elvégezte a Semmelweis Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakát. Ezután saját egyesületének elnökeként tevékenykedett főként pályaorientáció területén. Már hetedik éve tanít és mentorál az Engameben, ahol nem csupán a hivatását, hanem azt a korosztályt is megtalálta, akivel leginkább szeret együttműködni.

Melke Enikő

Community Manager, Teacher
Eni a szociológia angol nyelvű alapképzés után mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítést tanult.

Már az egyetem alatt kialakultak fő érdeklődési körei: az oktatás, szociális- és érzelmi nevelés, nőjogok. Az Engame-ben 2022 óta tölti be a közösségi koordinátori és tanári & mentori szerepet, amely igazán passzol hozzá. Emellett több civil szervezetnél is végez szociális munkát, leginkább roma és női közösségekben.

Iglódi Anna

Student Coordinator
Anna az ELTE Társadalomtudományi Karán Szociológia szakon szerezte alapszintű diplomáját, majd tanulmányait Hollandiában, a Tilburg University Victimology and Criminal Justice képzésén folytatta, itt szerzett mesterdiplomát.

2017 óta dolgozik különböző középiskolásoknak szóló tehetséggondozó programokban, 2021-ben csatlakozott az Engame csapatához Community Managerként, 2022 szeptembere óta a Student Coordinator szerepet tölti be.

Bécser Vera

Teacher Coordinator
Vera közgazdaságtan alap diplomája mellett fotográfia szakon diplomázott, majd elvégezte a VU Amsterdam Comparative Arts and Media Studies mesterszakát.

A nemzetközi élmény és az itt szerzett önkéntes tapasztalatok meghatározóak voltak számára, így hazatérve nemzetközi ifjúsági programok szervezésén keresztül hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok non-formális oktatásával foglalkozott, majd civil szervezetek fejlesztésén dolgozott. Jelenleg az Engame tanárait és mentorait támogatja, emellett önkéntesként krízisben lévő gyerekeket és fiatalokat segít.

Perlaki Eszter

Study Abroad Officer
Eszter antropológia és szociológia (Durham University) szakon kezdte tanulmányait, most a Science and Technology Studies mesterdiplomáját szerzi meg a Bécsi Egyetemen.

Külföldön nőtt fel, több civil szervezetnél is dolgozott, és ez alapozta meg az oktatás minőségének erősitése és nemzetköziesítése iránti érdeklődését. Szabadidejében szívesen kirándul vagy regényt olvas a szabadban. 2023 augusztusában csatlakozott az Engame csapatához Study Abroad Officerként.

Murat Ozguc

Teacher
Murat has a Master's degree in Electrical Engineering from UCLA, where he also started to mentor undergraduates from disadvantaged families.

After spending 15 years in the US, he moved overseas as an IT consultant, travelling between South Europe and Middle East. Finally settling in Hungary, he has now been teaching various subjects at Engame as well as writing books and producing podcasts about cognitive biases.

Operatív csapat

Máriás József

Head of Operations
Jocó alapszakos diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte Gazdaságinformatika szakon, majd dolgozott startupoknál és az IT területén nagyvállalatnál is.

Ezt követően Hollandiában az Utrecht University-n szerezte meg Business Development mesterdiplomáját. Az Engame-mel mint mentor került kapcsolatba, 2020 óta pedig a cég operatív működtetéséért felel.

Tóth Laura

Office & HR Manager
Laura munka- és szervezetpszichológusként az emberek, feladatok, folyamatok közötti kapcsolódási pontokat keresi.

Mesterdiplomáját a BME-n szerezte, 2018 óta dolgozik gazdasági területen. Jelenleg a közgazdaságtan iránti tudásvágyát csillapítja a BGE nemzetközi gazdálkodás szakán, csapatunkat 2021 szeptembere óta erősíti.

Németh Vanda

Office Manager
Vanda 2019-ben szerezte első diplomáját az ELTE Szabad bölcsészet szakán. Tanulmányi évei alatt számos TV showműsor illetve film forgatásán vett részt.

Az ott megtapasztalt közös csapatmunka, a stábtagokkal való kommunikációk által azonban egyre inkább áttért az érdeklődése a pszichológia irányába, ezért 2020-ban ismét új egyetemi tapasztalatokat szerzett, immár az ELTE Pszichológia szakán. Itteni tanulmányait 2023-ban fejezte be alapszakon és a továbbiakban mesterképzésben bővíti tudását. Az Engame Akadémián belül irodavezető asszisztensi pozícióban találjátok meg. Ez a munka sokat adott neki az emberi kapcsolatok elemzésében, diákok fejlődésének és motivációinak vizsgálatában,és a munkahelyi környezet és a kollégák munkájának segítségében.

Németh Balázs

Office Manager Assistant
Balázs 2019-ben kezdte egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol nyelv és kultúra - földrajztanár szakán.

Az egyetemi évei előtt és alatt több munkahelyen megfordult, ami értékes tapasztalatnak bizonyult a mostani munkájában. Az Engame-ben 2022 októbere óta dolgozik mint irodavezető asszisztens, illetve szeret besegíteni másik pozíciókban is a cégen belül.

Balog Kristóf

Junior Finance Manager
Kristóf az ELTE Gazdaságtudományi Karon végzi tanulmányait, melyet 2022-ben kezdett meg pénzügy számvitel szakon

Több területen is tevékenykedett már fiatal kóra óta, ilyen például a vendéglátás vagy az értékesítés. A szakmai karrierjét itt az Engame-nél kezdte építeni mint pénzügyes, 2023 elejétől.

Vértes Hanna

Finance Trainee
Hanna a BGE Gazdálkodási- és menedzsment alapszakát 2022 szeptemberében kezdte meg.

Az Engame-nél pézügyi gyakornokként dolgozik 2023 április óta, amivel megkezdte a szakába való betanulást.

Marketing csapat

Priol Anikó

Head of Marketing
Anikó közgazdász diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán (BGE), a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (METU) és Hollandiában, Bredaban (Hogeschool Brabant) szerezte.

Több évet töltött a versenyszférában nagyvállalatoknál, de dolgozott szabadúszóként és kommunikációs ügynökségnél is. Marketinges munkája mellett vezetőfejlesztéssel és business coachinggal is foglalkozik.

Keresztes Virág

External Relations Manager
Virág a Corvinuson szerzett közgazdász diplomát, jelenleg a METU marketing mesterszakos hallgatója.

Dolgozott több nagyvállalatnál is pénzügyi és adótanácsadási területen, majd Portugáliában töltött 2 hónapot egy önkéntes program keretében, ezután kezdett az Engame Akadémián dolgozni 2021 decemberében. A felvételi folyamat irányítása mellett a diáknagyköveti programmal és a külső kapcsolati rendszerünk menedzselésével foglalkozik. Ennek részeként szervezi a Meet the Expert és Field Trip eseményeket, illetve a hosszabb távú együttmúködéseket civil szervezetekkel és vállalatokkal.

Guth Ildikó

Content Marketing Manager
Ildi kommunikáció és médiatudomány szakon végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (METU), emellett reklámszervező szakmenedzser, multimédiafejlesztő és webdesigner szakmákat is szerzett.

Dolgozott kis- és nagyvállatnál is, az Engame-hez 2021 októberében csatlakozott, és elsősorban az akadémia online marketingjéért felel. Emellett több engame-es rendezvényt is támogat kommunikációs, technikai vagy szervezői feladatokban. Imád alkotni, digitálisan és kézzelfogható dolgokat egyaránt, szabadidejében kreatív hobby-val foglalatoskodik.

Kereszturi András

Marketing Management Trainee
Andris az ELTE-n szerzett alapszakos közgazdász diplomája után jelenleg szintén az ELTE-n folytat mesterképzést.

2023 óta tartozik az Engame csapatához, mint marketing gyakornok. Korábban számos különböző munkaterületen kipróbálta magát, de az Engame jeleni számára az első komolyabb munkahelyet. Az Engame mellett közel 10 éve önkénteskedik szülővárosában, Budakalászon, ahol a helyi cserkészcsapat vezetőjeként szolgálja a gyermekek és fiatalok fejlődését és közösségben való működését.

Násztor Péter

Reach Out Manager, Teacher
Peti a Magyar Táncművészeti Egyetemen kezdte felsőoktatási tanulmányait, majd spanyol-angol szakon végzett az ELTE-n.

Középiskolásként egy évet töltött cserediákként Argentínában. Később diákcsere programok szervezésével, táncoktatással, valamint angol-, spanyol- és magyartanítással foglalkozott Magyarországon, Argentínában, Paraguayban, Brazíliában és Bolíviában. Mindene a tanítás, azon belül is a Krashen-féle nyelvelsajátítás, a kognitív pszichológia és nyelvészet, valamint a nyilvános beszéd állnak a legközelebb a szívéhez. Utóbbit ő maga is gyakorolja TEDx konferenciákon, Toastmasterként, illetve az Engame Akadémia és a YFU eseményein. Ezt a szenvedélyét a diákoknak is igyekszik átadni, ezért hozta létre Közép-Európa első Gavel Clubját az Engame-ben a Toastmasters International gondozásában.

Management

Lévai Balázs

Co-Founder, CEO
Balázs 2010-ben végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, Kisvállalkozói főszakirányon.

Már a középiskolai évek óta foglalkoztatja a vállalkozások témaköre, mindig szeretett a semmiből újat alkotni. Pár, az egyetemi évek alatt indított projekt után, a diplomázáskor döntött úgy két barátjával, hogy belevágnak az Engame Akadémia építésébe, mely azóta is kiteszi a mindennapjait. Nagyon sokat jelent számára a cég missziója, és a sok pozitív visszacsatolás, amit a diákoktól, szülőktől és kollégáktól kap. Szabadidejében országúti kerékpározik és boulderezik amikor csak teheti.

Priol Anikó

Head of Marketing
Anikó közgazdász diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán (BGE), a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (METU) és Hollandiában, Bredaban (Hogeschool Brabant) szerezte.

Több évet töltött a versenyszférában nagyvállalatoknál, de dolgozott szabadúszóként és kommunikációs ügynökségnél is. Marketinges munkája mellett vezetőfejlesztéssel és business coachinggal is foglalkozik.

Nádas Rita

Head of Education
Rita pedagógia (University of Cambridge), pszichológia és Amerikanisztika (ELTE) szakokon végzett, a Trinity College (USA) ösztöndíjasa volt, évekig Amszterdamban is élt.

2014 óta dolgozik oktatásmenedzsment és külföldi továbbtanulási tanácsadás területeken.

Máriás József

Head of Operations
Jocó alapszakos diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte Gazdaságinformatika szakon, majd dolgozott startupoknál és az IT területén nagyvállalatnál is.

Ezt követően Hollandiában az Utrecht University-n szerezte meg Business Development mesterdiplomáját. Az Engame-mel mint mentor került kapcsolatba, 2020 óta pedig a cég operatív működtetéséért felel.

Megújult a weboldalunk!