ALTERNATÍV OKTATÁSI PROGRAM 9-12. OSZTÁLYOSOKNAK

Iskola melletti képzéseink olyan diákoknak szólnak, akik az átlagnál nyitottabbak (vagy szeretnének azzá válni), szeretnék fejleszteni a képességeiket és a személyiségüket, és szeretnének egy olyan közösséghez tartozni, ahol inspirálják és támogatják őket saját céljaik megtalálásában és megvalósításában.

Senior évünk 2023. júniusában indul, így a 2024-ben érettségiző érdeklődők ennek az évfolyamnak a programjára legkésőbb május 8-ig tudnak jelentkezni!

Egész tanéves oktatási programunkon kilencedik osztálytól a középiskola végéig kísérjük a diákokat:

 • önmaguk megismerésében, érdeklődési területeik feltérképezésében és a hozzájuk leginkább illő szakterület megtalálásában
 • 21. századi személyes és akadémiai, gyakorlati képességek fejlesztésében
 • a hétköznapi és a szakmai életben használható, magabiztos angoltudás elsajátításában
 • a továbbtanulási döntés meghozásában és a (külföldi) egyetemi felvételi minden szakaszában

Egész éves programunk mellett az iskolai szünetekben és a tanév során is rövidebb, készségfejlesztésre, pályaorientációra és adott tudományterületekre fókuszáló rövid képzéseket is szervezünk középiskolás diákok számára.

Következő nyílt napunk időpontja:

március 31. péntek, 17:00

Személyesen és online

Szülőként neked szól, ha:

 • szeretnéd, hogy gyermeked tudatos és magabiztos döntést tudjon hozni a pálíaválasztásban, és felkészülten vágjon bele az egyetemi évekbe;
 • gyermekednek egy támogató, kihívó-fejlesztő, mégis felszabadult környezetet és közösséget keresel;
 • megnyugtatna a tudat, hogy nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentoroktól személyes figyelmet kap, hogy felfedezhesse saját értékeit, céljait és a körülötte lévő világ legfontosabb kérdéseit.

Diákként neked szól, ha:

 • még keresed a saját utad, és nyitott vagy arra, hogy új dolgokat fedezz fel;
 • szeretnéd fejleszteni önbizalmad, és olyan készségeket elsajátítani, amelyeket a tanulmányaid során és a mindennapokban is hasznosítani tudsz;
 • szívesen tartoznál egy olyan közösséghez, ahol a mentorok a te érdekeidet tartják szem előtt, a diákok pedig hasonló értékrenddel bírnak és kölcsönösen támogatják egymást.

A nyílt nap programja

nyilt-nap-eloadas

Tájékoztató előadás

Lévai Balázs, az Engame Akadémia alapítója képzéseink szellemiségéről és felépítéséről mesél, így első kézből ismerheted meg azokat a területeket, amelyeken az Engame Akadémia átfogó képzési módszertana, illetve nyugat-európai mércével mérve is felkészült oktatói segíteni tudnak nektek.

Megtudhatod, milyen kompetenciákra és ismeretanyagokra fókuszál egész tanéves programunk, milyen foglalkozások, közösségi programok segítik majd a fejlődésed engame-esként, valamint megismerheted rövid képzéseinket is.

nyilt-nap-nagykovetek

Kérdezz-felelek

Diákjaink, egy engame-es szülő és egy meghívott tanárunk mondják el saját tapasztalataikat rólunk és a programról. Segítségükkel átfogó képet kaptok arról, hogy milyen a gyakorlatban is az Engame Akadémia diákjának lenni, a segítségünkkel fejlődni.

Természetesen biztosítunk teret arra, hogy Ti is kérdezzetek tőlünk: tudjuk, hogy menet közben rengeteg kérdés fogalmazódhat meg bennetek. Annak érdekében, hogy egy kérdés se maradjon megválaszolatlanul, diák- és szülőnagyköveteink, valamint az Engame Akadémia vezetője is szívesen válaszolnak nektek.

nyilt-nap-workshop

Angol nyelvű bemutató workshop:

Bemutató workshopunkon belekóstolhatsz, milyen is egy engame-s foglalkozáson részt venni.

Különböző játékos feladatokon keresztül megismerkedhetsz a perspektívaváltás és a véleményformálás képességével, valamint megtanulhatod, hogyan kell igazán hatékony érveket felépíteni. (Hidd el, biztosan hasznodra válik majd, ha úgy tudsz érvelni, mint Steve Jobs)

Kapcsolódjatok be – a workshopot vezető tanárunk már lelkesen készül! 🙂

Egész tanéves oktatási programunk

Interaktív kiscsoportos foglalkozásainkon a diákok akadémiai kompetenciákat és egész életük során hasznos személyes és interperszonális készségeket sajátíthatnak el.

Az angol nyelvű évfolyamainkon a diákok ezzel párhuzamosan az informális és szakmai nyelvhasználatot aktívan gyakorolva magabiztos nyelvtudásra is szert tesznek.

A rendszeres céglátogatások, szakmai szemináriumok és szakemberekkel való találkozások alatt megismerkednek a különböző szakmákkal, szakterületekkel.

A személyes mentorálással kiegészítve a diákok így nem csak önmagukat és saját erősségeiket, de a képességeikhez és érdeklődési köreikhez illő területeket is felfedezhetik, amelynek segítségével megalapozott továbbtanulási és pályaválasztási döntést tudnak majd hozni.

Ezekre építve feltérképezzük a diákjainkhoz leginkább illő egyetemi képzéseket, majd a 12. évfolyam országspecifikus, személyre szabott programja alatt a külföldi felvételikre, valamint az egyetemi és első munkahelyi évekre is felkészítjük őket.

Intenzív rövid képzéseink

Rövid kurzusainkon diákjaink a 21. században elengedhetetlen, mindennapjaikban és jövőben hasznos készségeket, tudást és tapasztalatokat szerezhettek – mindezt egy inspiráló, felszabadult környezetben, ahol tényleg élménnyé válik a tanulás.

Mire számíthatsz az Engame Akadémia rövid képzésein?

 • Angol nyelvű foglalkozásokra, melyeken nyelvtani szabályok magolása nélkül fejlődik és válik egyre magabiztosabbá a nyelvhasználat. (Egyes témák magyar nyelvű kurzusként indulnak)
 • Inspiráló, nyitott és támogató közegre, ahol az interaktivitásnak és a csapatmunkának köszönhetően diákjaink egymást is motiválják, egymástól is tanulnak.
 • Élvezetes tanulásra és gyakorlati tapasztalatokra, amelyek nem csak a suliban és a mindennapokban, de az egyetemi évek alatt és a munka világában is elkísérik majd a résztvevőket.
 • Új élményekre és barátságokra.

Nyílt Nap időpontja: 2023. március 31. 17:00

Nyílt nap regisztráció
[Kérjük, azt add meg, ahová ebben a tanévben jársz/jár gyermeked.]


Mit tegyek, ha nem találom az iskolámat a listában?

[A 2023-ban érettségiző diákok rövid képzéseinkhez tudnak csatlakozni.]


[Ha szeretnéd, írd meg, miért érdeklődsz programunk iránt (mi tetszett meg benne, miben szeretnél leginkább fejlődni stb.).]


Adatkezelési tájékoztató

Ha nem működik az űrlap, kattints ide!