Dolgozzunk együtt!

Munkatársaink lelkesedése és odaadása alapozza meg azt a támogató és inspiráló közösséget, amely az Engame egyik legfontosabb értéke. Csatlakozz hozzánk és dolgozz egy értékteremtő munkahelyen!

Jelentkezés előtt kérdésed van?

Keress minket a career@engame.hu címen!

Kik vagyunk mi?

Az Engame Akadémián hiszünk abban, hogy egy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás és a felnőtté válás folyamata is izgalmas felfedezéssé válik.

Alternatív oktatási képzéseinkkel 2010 óta azon dolgozunk, hogy minél több 14-19 éves diáknak segítsünk megtalálni a helyét a világban.

Mire számíthatsz nálunk?

Önállóságot és mozgásteret biztosítunk ötleteid megvalósításához

Szívesen vesszük kollégáinktól a kezdeményezéseket, hogyan fejlesszük a meglévő folyamatainkat és milyen új dolgokat vezessünk be.

Rugalmas munkaidő és home office lehetőség

A részleges otthoni munkavégzés már a világjárvány előtt is jellemző volt az Engame Akadémián. Munkatársainknak saját használatú laptopot biztosítunk.

Modern, fényes iroda

XII. kerületi irodánk a Maros utca 12. szám alatt tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Transzparens fizetési rendszer

Az Engame-nél objektív szakmai érvek mentén alakítjuk ki a fizetési sávokat. Állandó csapatunkban teljesen transzparens fizetési rendszert alkalmazunk, ahol mindenki tudja, hogy a kollégái mennyit keresnek.

Szakmai fejlődési lehetőség

Az kihívások és közös ötletelések közben egymástól is sokat tanulunk. Fél év munkaviszony után képzési támogatást is biztosítunk szakmai fejlődésre.

Jótékonyság és közösség

Minden évben szervezünk speciális, jótékonysági csapatépítőket, ahol együtt tud lenni a csapatunk és közben segítünk is egy jó ügyet.

Nyitott pozíciók

Online Seminar Leader

Szabadúszó online akadémiai szemináriumvezetőket keresünk, akik hozzájárulnak oktatási programunkhoz, a junior évfolyamos (11. osztály) diákjaink online tanításával, kiscsoportos keretek között. A szemináriumok fő célja, hogy a diákok betekintést nyerjenek a tudományos diszciplínákba és szélesítsék látókörüket, ezáltal támogatva a tudományos tájékozódásukat és előrehaladásukat. 

Seminar Leader

Szabadúszó szemináriumvezetőket keresünk, akik hozzájárulnak oktatási programunkhoz, a junior évfolyamos (11. osztály) diákjaink tanításával, kiscsoportos keretek között. A szemináriumok fő célja, hogy a diákok betekintést nyerjenek a tudományos diszciplínákba és szélesítsék látókörüket, ezáltal támogatva a tudományos tájékozódásukat és előrehaladásukat. 

Academic mentor

Szabadúszó mentorokat keresünk folyamatosan növekvő oktatási csapatunkba, akik hozzájárulnak képzési programunkhoz, a junior évfolyamos (11. osztály) diákjaink aktív támogatásával. A munka fő célja, hogy a diákok kézzelfogható haladást érjenek el a pályaorientációjukban és a profilépítés terén. 

Study Abroad Counselor and Mentor

Szabadúszóként csatlakozhatsz növekvő csapatunkhoz, ahol közös célunk, hogy segítsünk a fiataloknak megtalálni a céljukat, és felkészíteni őket arra, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak az életükben és a karrierjükben. Szabadúszó, szerződéses tanácsadókat és mentorokat keresünk, akik a Study Abroad Director mellett fognak dolgozni.

Ilyen az élet nálunk

“Az Engame közege a diákok mellett számunkra is nagyon fejlesztő és inspiráló. Ez legalább annyira a diákokért való elkötelezettségnek köszönhető, mint a munkaközösségnek.”
Peti
Pedagogic Director