Dolgozzunk együtt!

Munkatársaink lelkesedése és odaadása alapozza meg azt a támogató és inspiráló közösséget, amely az Engame egyik legfontosabb értéke. Csatlakozz hozzánk és dolgozz egy értékteremtő munkahelyen!

Jelentkezés előtt kérdésed van?

Keress minket a career@engame.hu címen!

Kik vagyunk mi?

Az Engame Akadémián hiszünk abban, hogy egy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás és a felnőtté válás folyamata is izgalmas felfedezéssé válik.

Alternatív oktatási képzéseinkkel 2010 óta azon dolgozunk, hogy minél több 14-19 éves diáknak segítsünk megtalálni a helyét a világban.

Mire számíthatsz nálunk?

Önállóságot és mozgásteret biztosítunk ötleteid megvalósításához

Szívesen vesszük kollégáinktól a kezdeményezéseket, hogyan fejlesszük a meglévő folyamatainkat és milyen új dolgokat vezessünk be.

Rugalmas munkaidő és home office lehetőség

A részleges otthoni munkavégzés már a világjárvány előtt is jellemző volt az Engame Akadémián. Munkatársainknak saját használatú laptopot biztosítunk.

Modern, fényes iroda

XII. kerületi irodánk a Maros utca 12. szám alatt tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Transzparens fizetési rendszer

Az Engame-nél objektív szakmai érvek mentén alakítjuk ki a fizetési sávokat. Állandó csapatunkban teljesen transzparens fizetési rendszert alkalmazunk, ahol mindenki tudja, hogy a kollégái mennyit keresnek.

Szakmai fejlődési lehetőség

Az kihívások és közös ötletelések közben egymástól is sokat tanulunk. Fél év munkaviszony után képzési támogatást is biztosítunk szakmai fejlődésre.

Jótékonyság és közösség

Minden évben szervezünk speciális, jótékonysági csapatépítőket, ahol együtt tud lenni a csapatunk és közben segítünk is egy jó ügyet.

Nyitott pozíciók

Junior Mentor

Szabadúszó lehetőség, amely során segíthetsz a fiataloknak megtalálni a céljukat, és felkészíteni őket arra, hogy életükben és karrierjükben kitűnjenek. A mentorálás az Engame Akadémia Junior (középiskolai 11. osztályos) diákjainak szóló tanulmányi programjának része. Célja, hogy személyre szabott támogatást nyújtson fejlődésükhöz a tanév során.

Digital Marketing Manager

Ha a digitális marketing kifejezetten közel áll a szívedhez, nem hoznak zavarba az olyan fogalmak, mint a WordPress,  marketing automatizáció, CMS, eDM, és valósítottál már meg integrált kampányokat, illetve szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol a marketingesek nem csak “epizódszereplők”, akkor jelentkezz és találkozzunk mihamarabb! 

Pedagogic Director (maternity cover)

Nagyszerű lehetőség, hogy csatlakozz csapatunkhoz. Sokszínű oktatói csapatunk vezetésére, pedagógiai kereteink ápolására, képviseletére, szolgáltatásaink hatékonyságának és magas színvonalának biztosítására tapasztalt, lelkes pedagógiai igazgatót keresünk.

“Az Engame közege a diákok mellett számunkra is nagyon fejlesztő és inspiráló. Ez legalább annyira a diákokért való elkötelezettségnek köszönhető, mint a munkaközösségnek.”
Viki
Pedagogic Director