Blog

Üdvözlünk a weboldalunk blogján, ahol középiskolásoknak és szüleiknek szóló izgalmas és hasznos cikkeket találsz. Tudjuk, hogy a középiskolai évek tele vannak kihívásokkal és kérdésekkel, célunk, hogy segítsünk nektek eligazodni ebben az izgalmas időszakban.

A könnyebb tájékozódás érdekében cikkeinket kategóriákba soroltuk.

Ha érdekel a külföldi továbbtanulás lehetőségei, vagy éppen pályaorientációval kapcsolatos tippek, akkor a megfelelő kategóriában megtalálod a válaszokat. Emelett olvashatsz készségfejlesztésről, oktatási programunk részleteiről, szakmai programokról, eseményeinkről is. Amennyiben szeretnél személyes élményeket is megismerni, böngéssz a diák- és tanár interjúk között.

Szülőként is fontos, hogy tájékozottak legyetek, és támogathassátok gyermekeitek iskolai fejlődését, ezért külön kategóriát szenteltünk nektek is.

Jó böngészést kívánunk, és reméljük, hogy hasznos információkat találtok nálunk!

Itt találkozhattál velünk a sajtóban

2010-es alapításunk óta a sajtó fontos partnerünk. Számos alkalommal nyilatkoztak szakembereink, számoltunk be eseményeinkről, vagy akár kutatási anyagainkról. Külön öröm, hogy tehetséges és sikeres diákjainkkal is készültek interjúk. Ebben a

Tovább olvasom »

Megújult a weboldalunk!