Élmények, készségek, tudás és tapasztalat

Szerezz a 21. században elengedhetetlen, a mindennapokban és a jövőben is hasznos készségeket, tudást és tapasztalatokat – inspiráló, felszabadult környezetben, ahol tényleg élménnyé válik a tanulás!

Rövidebb, néhány napos intenzív képzéseinken az önismeret, hasznos személyes és tudományos készségek, a pályaválasztás és a (külföldi) továbbtanulásra való felkészülés állnak a középpontban.

Kiknek ajánljuk rövid képzéseinket?

Rövid képzéseink olyan gimnazista diákoknak szólnak, akik:

Tematikus rövid képzéseink

Rövid képzéseink kínálatában találhatóak angol illetve magyar nyelvű, budapesti és online képzések is. Ezeken az intenzív képzéseken interaktív, kiscsoportos foglalkozások során különböző készségek és tudás elsajátítására fókuszálunk a diákokkal, amelyek nem csak az iskolai évek alatt, hanem későbbi életük során is hasznukra válnak majd.

Pályaorientáció és önismeret

Hasznos tanulási stílusok és stratégiák

Külföldi továbbtanulás minikurzus

Továbbtanulás Ausztriában és Németországban

Ajándékutalvány rövid képzéseinkre

Ezt mondták korábbi résztvevőink

Életképek

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elsősorban még nem Engame-es középiskolás diákoknak, akik szeretnének rövid idő alatt elmélyülni egy adott témában, vagy szeretnék kipróbálni, mit adhat nekik az Engame Akadémia.
Hasznos továbbá azon diákjainknak, akik később csatlakoznak oktatási programunkhoz, segíthet nekik felzárkózni azokhoz a csoporttársaikhoz, akik már korábban is Engamese-ek voltak.

Rövid képzéseink teljes időtartama 8×90 perc, melyeket kurzustól függően 2-4 nap alatt tudnak elvégezni a diákok.
A délelőtti órák 9:30-től 12:45-ig, a délutáni alkalmak 13:45-től 17:00-ig tartanak.

Egy kurzus teljes részvételi díja 74.900 Ft.
Az egyes kurzusok indulási és jelentkezési, valamint kedvezményes időszakainak határidői egyedi dátumok, pontos információ az adott képzés aloldalán érhető el.

A részvételi díj tartalmazza az órán használt tananyagok és eszközök költségét. Figyelem, az ár étkezést nem tartalmaz!

Rövid képzéseink elsősorban a 14-18 éves középiskolás diákok számára lettek kialakítva.

Ahhoz, hogy a diák aktívan részt tudjon venni a foglalkozásokon, társalgási szintű angoltudás (B1-B2) szükséges. Ha bizonytalan vagy a nyelvtudásodat illetően, akkor jelezd nekünk a jelentkezési formon. Ilyen esetben küldünk Neked egy tesztet, amivel felmérheted a tudásod.

Rövid képzéseink vezetői az Engame Akadémia tanárai. Az egyes kurzusok részletes leírásánál a foglalkozást tartó tanárunkat is bemutatjuk.

Jelenléti képzéseinket az Engame Akadémián tartjuk. Címünk: 1122 Budapest, Maros utca 12, 3. emelet.
Online képzéseinket a Zoom felületén tartjuk.

A rövid képzések 90 perces foglalkozásokból épülnek fel, melyeket 2-4 napra elosztva tartunk meg. A rövid szünetek 15 percesek, az ebédszünet (amennyiben szükséges) 1 órás.
Délelőtti órák: 9:30-11:00 és 11:15-12:45
Délutáni órák: 13:45-15:15 és 15:30-17:00