Élmények, készségek, tudás és tapasztalat

Rövid kurzusainkon diákjaink a 21. században elengedhetetlen, mindennapjaikban és jövőben hasznos készségeket, tudást és tapasztalatokat szerezhettek – mindezt egy inspiráló, felszabadult környezetben, ahol tényleg élménnyé válik a tanulás.
2022 nyarán több mint 100 diák vett részt képzéseinken.

Továbbtanulás Ausztriában és Németországban (10-12. osztályosoknak)

Német és osztrák felsőoktatással, diákélettel összefüggő praktikus tudnivalók, intézmény- és szakválasztás, önéletrajz és motivációs levél írása

Pályaorientáció önismereten keresztül (8-12. osztályosoknak)

Önismeret, pályaorientáció, a munkaerőpiac jövője, fakultációválasztás

Külföldi továbbtanulás (10-12. osztályosoknak)

Itthoni és külföldi egyetemek közötti különbségek, pályaorientáció, felvételi rendszerek, motivációs levél, önéletrajzírás, profilépítés, felvételi követelmények

Mire számíthatsz az Engame Akadémia rövid képzésein?

  • Pályaorientáció önismereten keresztül és Külföldi továbbtanulás képzéseink esetében angol nyelvű foglalkozásokra, melyeken nyelvtani szabályok magolása nélkül fejlődik és válik egyre magabiztosabbá a nyelvhasználat.
  • Inspiráló, nyitott és támogató közegre, ahol az interaktivitásnak és a csapatmunkának köszönhetően diákjaink egymást is motiválják, egymástól is tanulnak.
  • Élvezetes tanulásra és gyakorlati tapasztalatokra, amelyek nem csak a suliban és a mindennapokban, de az egyetemi évek alatt és a munka világában is elkísérik majd a résztvevőket.
  • Új élményekre és barátságokra.

Ezt mondták korábbi résztvevőink

Akik ugyanúgy, mint én nem tudják eldönteni milyen szakmát válasszanak, ez a kurzus által egy közelebbi képük lehet. Sokféle módszert és weboldalt mutatnak meg nekünk amik segítik a választásunkat.

– Panna, nyári Pályaorientáció önismereten keresztül kurzusunk résztvevője

Ha valaki még döntésképtelen, vagy nagyon ijesztőnek találja az egész procedúrát, akkor nagyon tudom ajánlani mert sokat segített nekem is. Sok olyan információ is elhangzott, amit magamtól nem találtam volna meg, vagy nem tudtam a létezéséről.

– Eszter, nyári Külföldi továbbtanulás kurzusunk résztvevője

Látszott az oktatónkon, hogy ért ahhoz amit tanít, és mellé még élvezi is. Teljes odaadással és szenvedéllyel tanított minket.

– Petra, nyári Hasznos tanulási stílusok és stratégiák kurzusunk résztvevője