Nyári élmények, készségek, tudás és tapasztalat

Van már programod a nyárra? Ha szívesen töltenéd az időd egy részét inspiráló környezetben, hozzád hasonló motivált fiatalokkal úgy, hogy emellett a mindennapokban és a jövőben is hasznos készségeket és tapasztalatokat szerzel, akkor ez most neked szól!

Gyakorlatorientált, néhány napos táboraink alkalmával az önismeret, hasznos személyes és tudományos készségek, a pályaválasztás és a (külföldi) továbbtanulásra való felkészülés állnak a középpontban.

Kiknek ajánljuk nyári programjainkat?

Olyan középiskolás diákoknak, akik:

Tematikus nyári táborok

Programkínálatunkban találhatóak angol illetve magyar nyelvű, budapesti és online foglalkozások is. Ezeken az intenzív képzéseken interaktív, kiscsoportos workshopok során különböző készségek és tudás elsajátítására fókuszálunk a diákokkal, amelyek nem csak az iskolai évek alatt, hanem későbbi életük során is hasznukra válnak majd.

Ezt mondták korábbi résztvevőink

Életképek

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nyári rövid képzéseinket elsősorban azoknak a középiskolás diákoknak ajánljuk, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a nyári szünetből. Ideális választás azoknak, akik érdeklődnek az önismeret, pályaorientáció, kritikus gondolkodás vagy akár gazdaság iránt. A kurzusok során élményalapú tanulásra, csapatmunkára és inspiráló környezetre számíthatnak, valamint új barátokra is szert tehetnek, miközben értékes készségeket és tapasztalatokat szereznek a világról és önmagukról.

Nyári rövid képzéseink idén két részből épülnek fel.

A délelőtti programok teljes időtartama 8×90 perc, melyeket 4 nap alatt tudnak elvégezni a diákok.

A délutáni programok opcionálisan választhatók, melyek szintén 8×90 percből állnak.

A délelőtti órák 9:30-tól 12:45-ig, a délutáni alkalmak 13:45-től 17:00-ig tartanak. Az egyes kurzusok pontos időpontjai és egyéb részletei az adott képzés aloldalán érhetők el.

A délelőtti kurzus teljes részvételi díja 74.900 Ft.

Az egész napos program teljes ára 114.900 Ft.

Az egyes kurzusok indulási és jelentkezési, valamint kedvezményes időszakainak határidői egyedi dátumok, pontos információ az adott képzés aloldalán érhető el.

A részvételi díj tartalmazza az órán használt tananyagok és eszközök költségét.

Figyelem, az ár étkezést nem tartalmaz!

Rövid képzéseink elsősorban a 14-18 éves középiskolás diákok számára lettek kialakítva.

Ahhoz, hogy a diák aktívan részt tudjon venni a foglalkozásokon, társalgási szintű angoltudás (B1-B2) szükséges. Ha bizonytalan vagy a nyelvtudásodat illetően, akkor jelezd nekünk a jelentkezési formon. Ilyen esetben küldünk Neked egy tesztet, amivel felmérheted a tudásod.

Rövid képzéseink vezetői az Engame Akadémia és az Artemisszió Alapítvány tanárai. Az egyes kurzusok részletes leírásánál a foglalkozást tartó tanárunkat is bemutatjuk.

Jelenléti képzéseinket az Engame Akadémián tartjuk. Címünk: 1122 Budapest, Maros utca 12, 3. emelet.

A rövid képzések 90 perces foglalkozásokból épülnek fel, melyeket 2-4 napra elosztva tartunk meg. A rövid szünetek 15 percesek, az ebédszünet 1 órás.

Délelőtti órák: 9:30-11:00 és 11:15-12:45

Délutáni órák: 13:45-15:15 és 15:30-17:00