fbpx

Oktatási programunk az iskolai tanév menetét követi, tehát szeptembertől június közepéig tart (kivéve a Senior évfolyamon, ahol már júniusban elkezdődnek a foglalkozások). A 8-11. évfolyamhoz korlátozott számban a második félévtől, februártól is lehet csatlakozni.

Felvételi időszakunk úgynevezett rolling admission rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy több jelentkezési határidő is van a tanév során, egészen addig, amíg a rendelkezésre álló helyeket fel nem töltjük.

Ha tehát garantálni szeretnéd a helyed, érdemes előbb beiratkozni, de ha valamiért lecsúsztál az első határidőről és van még szabad hely, akkor a következő ciklusban még lesz lehetőséged felvételizni.

A felvételi folyamata

Az online regisztráció a felvételi folyamat első lépése, amellyel jelzed a programhoz való csatlakozási szándékodat.

A regisztráció határideje felvételi ciklusonként az első félévben:

  • október 24. (csütörtök)
  • november 21. (csütörtök)
  • december 19. (csütörtök)
  • január 9. (csütörtök) – ha nem akarsz szeptemberig várni és már most félévtől szeretnéd kihasználni a program nyújtotta lehetőségeket, ez a legutolsó határidő, ameddig jelentkezhetsz (amennyiben ekkor lesz még szabad helyünk)!

Miután regisztráltál, elküldjük neked e-mailben az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lapot, melyben rákérdezünk, hogy milyen területek érdekelnek, milyen tanulmányi eredményeid vannak és hogyan gondolkodsz a jövődről.

Az e-mailben szerepelni fog egy határidő is, ameddig be kell küldened a kitöltött jelentkezési lapot, hogy be tudjunk hívni a következő szóbeli interjúra.

Felvételi díj: A felvételi eljárás díja 5.000 Ft, ennek teljesítéséről az online jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást. A felvételi díj nem számít bele a későbbi tandíjba.

Minden jelentkezőt behívunk egy személyes találkozóra. Ez egy 20-30 perces, angol nyelvű beszélgetés, amelyre a jelentkezési határidő utáni héten kerül sor.

A szóbeli interjú célja, hogy személyesen is megismerjük az érdeklődési körödet, motivációdat, gondolkodásmódodat.

A beszélgetés után körülbelül egy héttel e-mailben értesítünk az eredményről.

Interjúidőszakok felvételi ciklusonként:

  1. október 30. – november 8.
  2. november 28. – december 5.
  3. január 6. – január 9.
  4. január 13. – január 17.
  5. június 3. – június 12.

A sikeres felvételit követően pályázhatók meg tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjaink, melyek segítséget jelenthetnek az éves tandíj kifizetéséhez.

Jelenleg minden 3. diákunk 10-100%-os ösztöndíjjal tanul nálunk, és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy még több diák számára tegyük lehetővé a tandíjtámogatást.

További információk az ösztöndíjakról >>

A felvételi folyamat után az utolsó lépés a képzési szerződés aláírása és a regisztrációs díj befizetése (ez egy vissza nem térítendő összeg, amely beleszámít az éves tandíjba). Ezekről minden szülővel egyénileg egyeztetünk.

Regisztrációs határidő az aktuális felvételi ciklusban:

november 21. (csütörtök)

Regisztráció

A felvételi folyamat megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot. A kitöltés után rövidesen kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben megtalálod az írásbeli jelentkezési lapot és a további teendőket.
Ha az űrlap kitöltésével bármi problémád lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@engame.hu e-mail címen a hiba leírásával.

*A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag az oktatási programunkkal kapcsolatos tájékoztatás céljából használjuk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: Adatkezelési tájékoztató >>