fbpx

Oktatási programunk az iskolai tanév menetét követi, tehát szeptembertől június közepéig tart (kivéve a Senior évfolyamon, ahol már júniusban elkezdődnek a foglalkozások). A 8-11. évfolyamhoz korlátozott számban a februárban kezdődő félévtől is lehet csatlakozni.

Felvételi időszakunk úgynevezett rolling admission rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy több jelentkezési határidő is van a tanév során, egészen addig, amíg a rendelkezésre álló helyeket fel nem töltjük.

Ha tehát garantálni szeretnéd a helyed, érdemes előbb beiratkozni, de ha valamiért lecsúsztál az első határidőről és van még szabad hely, akkor a következő ciklusban még lesz lehetőséged felvételizni.

Regisztrációs határidő:

augusztus 9., hétfő

2020/21-es tanévünket személyes oktatással indítottuk el. Diákjaink és kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így a hivatalos előírásokat és a koronavírus helyzetet folyamatosan monitorozzuk, emellett kiemelten figyelünk a higiéniára és a megelőzésre.
Teljes eljárásrendünket és intézkedéseinket ide kattintva olvashatod el.

2020.11.05. Átállás online oktatásra
A jelenlegi járványügyi helyzetet figyelembe véve alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy az idei tanév második negyedévében (2020.11.16 – 2021.01.31.) foglalkozásainkat online formában tartjuk meg. 

Nyílt napjainkat és a személyes interjúkat az online térbe ültetjük át, de ettől eltekintve a felvételik a megszokott rendben zajlanak.

A felvételi folyamata

Az online regisztráció a felvételi folyamat első lépése, amellyel jelzed a programhoz való csatlakozási szándékodat.

Miután regisztráltál, elküldjük neked e-mailben az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lapot, melyben rákérdezünk, hogy milyen területek érdekelnek, milyen tanulmányi eredményeid vannak és hogyan gondolkodsz a jövődről.

Az e-mailben szerepelni fog egy határidő is, ameddig be kell küldened a kitöltött jelentkezési lapot, hogy be tudjunk hívni a következő szóbeli interjúra.

Felvételi díj: A felvételi eljárás díja 5.000 Ft, ennek teljesítéséről az online jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást. A felvételi díj nem számít bele a későbbi tandíjba.

Minden jelentkezőt behívunk egy személyes találkozóra. Ez egy 20-30 perces, angol nyelvű beszélgetés, amelyre a jelentkezési határidő utáni héten kerül sor.

A szóbeli interjú célja, hogy személyesen is megismerjük az érdeklődési körödet, motivációdat, gondolkodásmódodat.

A beszélgetés után körülbelül egy héttel e-mailben értesítünk az eredményről.

A sikeres felvételit követően pályázhatók meg tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjaink, melyek segítséget jelenthetnek az éves tandíj kifizetéséhez.

Jelenleg minden 3. diákunk 10-100%-os ösztöndíjjal tanul nálunk, és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy még több diák számára tegyük lehetővé a tandíjtámogatást.

További információk az ösztöndíjakról >>

A felvételi folyamat után az utolsó lépés a képzési szerződés aláírása és a beiratkozási díj befizetése (ez egy vissza nem térítendő összeg, amely beleszámít az éves tandíjba). Ezekről minden szülővel egyénileg egyeztetünk.

Regisztráció

A felvételi folyamat megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot.
A kitöltés után rövidesen kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben megtalálod az írásbeli jelentkezési lapot és a további teendőket.
Ha az űrlap kitöltésével bármi problémád lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az admission@engame.hu e-mail címen a hiba leírásával.

Diák adatai[Itt mindenképp a diák e-mail-címét add meg, mert a kitöltendő írásbeli űrlapot neki fogjuk elküldeni. Természetesen a szülőket is tájékoztatjuk ennek megtörténtéről. Ha a diáknak még nincs e-mail-címe, kérjük, készítsetek egyet vagy olyan címet adjatok meg, ami különbözik a szülői kapcsolattartó e-mail-címétől.]

Tanulmányi adatok


Mit tegyek, ha nem találom az iskolámat a listában?

Szülő adatai
Program nyelve

[Freshman (9.) és Sophomore (10.) évfolyamaink magyar és angol nyelven is elérhetőek. Oktatási programunk Prep (8.), Junior (11.) és Senior (12.) évfolyamai kizárólag angolul zajlanak.]
Adatkezelés

[https://www.engame.hu/adatkezelesi-tajekoztato]

[https://engame.hu/felnottkepzesi-tajekoztato-oktatasi-program/]

 

*A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag az oktatási programunkkal kapcsolatos tájékoztatás céljából használjuk.

Adatkezelési tájékoztató >>

Felnőttképzési tájékoztató >>