Végigvezetünk
az úton

Örülünk, hogy egész tanéves programunk felkeltette érdeklődésedet! Az alábbiakban minden hasznos információt megtalálsz felvételi folyamatunkról.

Mikor tudok jelentkezni az oktatási programra?

Felvételi időszakunk úgynevezett folyamatos felvételi azaz rolling admission rendszerben zajlik. Ez azt jelenti, hogy több jelentkezési határidő is van a tanév során, egészen addig, amíg a rendelkezésre álló helyeket fel nem töltjük.

Ha tehát garantálni szeretnéd a helyed, érdemes minél előbb beiratkozni. Ha valamiért lecsúsztál az első határidőről, és van még szabad hely, akkor a következő ciklusban még lesz lehetőséged felvételizni.

Oktatási programunk az iskolai tanév menetét követi, tehát szeptembertől június közepéig tart. (Kivéve a Senior évfolyamon, ahol már júniusban elkezdődnek a foglalkozások.)

A felvételi folyamata

A felvételi eljárás díja 15.000 Ft. A befizetés menetéről az írásbeli jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást.

 • Az online regisztráció a felvételi folyamat első lépése, amellyel jelzed a programhoz való csatlakozási szándékodat.
 • Regisztrációs határidő: 2024. június 29.

Miután regisztráltál, elküldjük e-mailben az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lapot. Ebben az érdeklődési területedre és a tanulmányi eredményeidre vonatkozó kérdések lesznek, illetve fontos, hogy lássuk, hogyan gondolkodsz a jövődről.

A jelentkezéssel párhuzamosan pályázható meg ösztöndíjunk, mely segítséget jelenthet az éves tandíj kifizetéséhez. Diákjaink egy része 10-80%-os ösztöndíjjal tanul nálunk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre több diák számára tegyük lehetővé a tandíjtámogatást.

Felvételi díj: A felvételi eljárás díja 15.000 Ft, ennek teljesítéséről az online jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást. A felvételi díj nem számít bele a későbbi tandíjba.

Az írásbeli jelentkezés beküldési határideje: 2024. június 30.

Amennyiben ösztöndíjra is szeretnél pályázni, a pályázat leadásának határideje megegyezik az írásbeli leadásának határidejével.

Mindenkit, aki leadja az írásbeli felvételit, meghívunk egy online interjúra is. Ez egy 20-25 perces angol nyelvű beszélgetés, amelyre a jelentkezési határidő utáni héten kerül sor.
A szóbeli interjú célja, hogy személyesen is megismerjük az érdeklődési körödet, motivációdat, gondolkodásmódodat.

Szóbeli interjúk időpontjai: 2024. július 3-4-5.

Az interjúk pontos időpontját egyénileg egyeztetjük telefonon

A szóbeli interjú után e-mailben tájékoztatunk a felvételi bizottság döntéséről. Erre általában a beszélgetés után egy héttel, legkésőbb az alábbi időpontban kerül sor:

Felvételi eredmény: 2024. július 8.

A felvételi folyamat után az utolsó lépés a képzési szerződés aláírása és a beiratkozási díj befizetése. (Ez az első tandíj részlet összegén felül 50.000 Ft-ot jelent minden beiratkozó számára.)

Eddig a pontig már az ösztöndíjpályázat eredményéről is küldünk tájékoztatást. Így a beiratkozási döntésnél mérlegelni tudjátok az elnyert támogatás  mértékét is.

Beiratkozási határidő: 2024. július 11.

Hogyan készülj az írásbeli felvételire?

Az első benyomás igen meghatározó, még ha nem is személyesen történik, ezért érdemes már az online jelentkezési űrlap kitöltésénél is ügyelni pár dologra.

 • Figyelj a tartalomra!
  Az írásbeli jelentkezési űrlap (néhány alapvető információ megadásán túl) a programunkra való jelentkezési szándékodat bemutató, valamint az érdeklődésedet és kreatív gondolkodásodat mérő rövid esszék írásából áll. Fogalmazz lényegretörően és bátran mutasd meg magad!
 • Ki vagy Te? Miért szeretnél csatlakozni?
  Az írásbeli jelentkezés lesz majd a későbbi felvételi beszélgetés alapja. Ezért fontos, hogy már itt betekintést nyerjünk abba, hogy mi érdekel, mi motivál, milyen céljaid vannak.
 • Ügyelj a helyesírásra!
 • Mielőtt leadnád a jelentkezésedet, mindenképpen ellenőrizd a leírtakat, hogy minden értelemszerű és nyelvtani hibáktól mentes legyen. A véletlen elütések is ronthatnak az összképen.
 • Szánj rá elég időt!
  Az online jelentkezés leadását ne halogasd az utolsó pillanatig! A határidő közeledtével előfordulhat, hogy feszültebb állapotban töltöd ki a jelentkezési lapot, ami meghatározhatja a beadott anyag minőségét. Bőven hagyj magadnak időt a bonyolultabb kérdések átgondolására és megválaszolására.

Mire számíthatsz a szóbeli interjún?

Az online szóbeli interjún két kollégánkkal fogsz beszélgetni. Ne izgulj, ez nem egy vizsga, hanem beszélgetés lesz. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tudsz, mi érdekel, illetve milyen az angoltudásod. Az interjúra így tudsz a legjobban felkészülni:

 • Bővítsd a szókincsed!
  Készülj fel olyan beszélgetési témakörökből, amelyek előfordulhatnak az interjún (pl: érdeklődési kör, szabadidő, tanulmányok, célok) és fejleszd szókincsedet ezeken a témákon belül! Nézz videókat, olvass sokat, tanulj meg új szavakat és kifejezéseket!
 • Próbáld el a felvételit!
  Érdemes valakivel elpróbálni a felvételi beszélgetést, hogy lásd: mi az, ami jól megy, és mi az, ami még fejlesztésre szorul. Ha gyakorolod az interjú szituációt, élesben már sokkal magabiztosabban tudsz majd válaszolni a kérdésekre.
 • Készülj kérdésekkel!
  A szóbeli interjún neked is lesz lehetőséged kérdezni tőlünk. Mindenféleképpen pozitív, ha látjuk rajtad, hogy érdeklődést mutatsz a programunk iránt. Nyugodtan böngészd át a honlapunkat, ismerkedj meg a képzéseinkkel, az általunk kínált lehetőségekkel, és kérdezz bátran!
 • Mosolyogj!
  A felvételi elbeszélgetéskor legyél természetes, mosolyogj bátran. Ez nemcsak a pozitív benyomást erősíti, hanem segít oldani a feszültséget is.

Regisztráció

A felvételi folyamat megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot.

A kitöltés után rövidesen kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben megtalálod az írásbeli jelentkezési űrlapot és a további teendőket.

Ha az űrlap kitöltésével bármi problémád lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az admission@engame.hu e-mail címen a hiba leírásával.

Fontos: A külföldi továbbtanulásra felkészítő programunk már elindult. A 2025-ben érettségziők számára egy részletesebb egyéni konzultációt követően adunk visszajelzést, hogy tudunk-e segíteni a program keretein belül. Erre is az alábbi űrlapon lehet jelentkezni és emailben küldünk részletes tájékoztatást.