Oktatási programunk az iskolai tanév menetét követi, tehát szeptembertől június közepéig tart (kivéve a Senior évfolyamon, ahol már júniusban elkezdődnek a foglalkozások).

Felvételi időszakunk úgynevezett rolling admission rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy több jelentkezési határidő is van a tanév során, egészen addig, amíg a rendelkezésre álló helyeket fel nem töltjük.

Ha tehát garantálni szeretnéd a helyed, érdemes előbb beiratkozni, de ha valamiért lecsúsztál az első határidőről és van még szabad hely, akkor a következő ciklusban még lesz lehetőséged felvételizni.

Regisztrációs határidő:

április 1. szombat

2022/23-as tanévünket személyes oktatással indítottuk el. Diákjaink és kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így a hivatalos előírásokat és a koronavírus helyzetet folyamatosan monitorozzuk, emellett kiemelten figyelünk a higiéniára és a megelőzésre.
Teljes eljárásrendünket és intézkedéseinket ide kattintva olvashatod el.

A felvételi folyamata

Az online regisztráció a felvételi folyamat első lépése, amellyel jelzed a programhoz való csatlakozási szándékodat.

Miután regisztráltál, elküldjük neked e-mailben az évfolyamodnak megfelelő írásbeli jelentkezési lapot, melyben rákérdezünk, hogy milyen területek érdekelnek, milyen tanulmányi eredményeid vannak és hogyan gondolkodsz a jövődről.

Az e-mailben szerepelni fog egy határidő is, ameddig be kell küldened a kitöltött jelentkezési lapot, hogy be tudjunk hívni a következő szóbeli interjúra.

Felvételi díj: A felvételi eljárás díja 10.000 Ft, ennek teljesítéséről az online jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást. A felvételi díj nem számít bele a későbbi tandíjba.

Minden jelentkezőt meghívunk egy online beszélgetésre. Ez egy 20-30 perces, angol nyelvű beszélgetés, amelyre a jelentkezési határidő utáni héten kerül sor.

A szóbeli interjú célja, hogy személyesen is megismerjük az érdeklődési körödet, motivációdat, gondolkodásmódodat.

A beszélgetés után körülbelül egy héttel e-mailben értesítünk az eredményről.

A jelentkezéssel párhuzamosan pályázhatók meg ösztöndíjaink, melyek segítséget jelenthetnek az éves tandíj kifizetéséhez.

Jelenleg minden 3. diákunk 10-100%-os ösztöndíjjal tanul nálunk, és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy még több diák számára tegyük lehetővé a tandíjtámogatást.

További információk az ösztöndíjakról >>

A felvételi folyamat után az utolsó lépés a képzési szerződés aláírása és a beiratkozási díj befizetése (ez a tandíj összegén felül 50.000 Ft-ot jelent minden beiratkozó számára).

Regisztráció

A felvételi folyamat megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot.
A kitöltés után rövidesen kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben megtalálod az írásbeli jelentkezési lapot és a további teendőket.
Ha az űrlap kitöltésével bármi problémád lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az admission@engame.hu e-mail címen a hiba leírásával.

Diák adatai[Itt mindenképp a diák e-mail-címét add meg, mert a kitöltendő írásbeli űrlapot neki fogjuk elküldeni. Természetesen a szülőket is tájékoztatjuk ennek megtörténtéről. Ha a diáknak még nincs e-mail-címe, kérjük, készítsetek egyet vagy olyan címet adjatok meg, ami különbözik a szülői kapcsolattartó e-mail-címétől.]

Tanulmányi adatok


Mit tegyek, ha nem találom az iskolámat a listában?


[Várhatóan melyik évben fog érettségizni a jelentkező diák?]


[Amennyiben rendelkezel valamilyen kuponnal, másold be a kódot.]


[Kérünk, hogy csak egyet válassz ki!]
Szülő adatai
Adatkezelés

[https://www.engame.hu/adatkezelesi-tajekoztato]

[https://engame.hu/felnottkepzesi-tajekoztato-oktatasi-program/]

*A regisztrációval kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Engame Akadémia adatkezelési szabályzatát és a felnőttképzési tájékoztatót.