hu-eass-1

Tanulj és fejlődj velünk mostantól akár magyar nyelven

Legújabb, magyar nyelvű, alternatív oktatási programunk a sikeres felnőttkorra készíti fel a 9-10. osztályos középiskolásokat. Képzésünk során diákjaink segítséget kapnak a tudatos pályaválasztásban, a tanulmányaikat és karrierjüket támogató készségek fejlesztésében, ismereteik bővítésében és elmélyítésében, mindezt egy inspiráló közösségben.

hu-eass-2

Azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik:

Győzd le az akadályokat és nyiss utat a jövődnek!

Miért érdemes csatlakozni?

Csatlakozz inspiráló közösségünkhöz, és feljődj az Engame-mel!

Nemzetközileg is elismert tanáraink, mentoraink és motivált diákjaink támogató közösségében számos új ismeretre, tapasztalatra, barátságra és sikerélményre számíthatsz!

Programleírás

hu-eass-5

Alap program (magyar nyelven)

A téma alapú workshopok során egy-egy területet körüljárva ismernek meg a diákok nagyobb tudományágakat, azokhoz kapcsolódó szakmákat, és nem utolsó sorban az ezek közötti átjárhatóságot, összefüggéseket is. A témákhoz kötődő ismereteken túl, nagy hangsúly kerül a készségfejlesztésre is.

Gyakorlati angol fejlesztés (opcionális)

Amennyiben már legalább A2 szinten tudsz angolul és szeretnéd minél hamarabb magabiztosan használni a nyelvet minden szituációban, akár később az Engame Akadémia angol nyelvű programjában folytatni, akkor ezt a programot neked ajánljuk. Az alap programon felül, heti egyszer 90 percben.

Szakmai és közösségi programok, angolul (opcionális)

Amennyiben angol tudásod már elérte a B1-es szintet, részt vehetsz az Engame Akadémia angol nyelvű szakmai és közösségi programjain is, melyek azok számára is izgalmasak akik, még nem tudnak B2 vagy magasabb szinten angolul. Ezeken az alkalmakon sokat gyakorolhatod a hallás utáni szövegértésedet.

Elfoglaltság

Tisztában vagyunk vele, hogy a középiskolások élete nagyon zsúfolt, ezért programunkat úgy építettük fel, hogy a heti egy magyar nyelvű workshopon és az egy angol órán kívül a diákok rugalmasan alakíthassák a részvételüket a szakmai és közösségi programokon. Fontosnak tartjuk azt is, hogy az Engame Akadémián a tanulás az órákon történik, a diákok nem kapnak kötelező házi feladatot.

A program az iskolai tanévet követi, szeptembertől június közepéig tart, az iskolai szünetekben nálunk is szünet van. A tanév négy negyedévből áll.

Alap program (magyar nyelven):

Angol kommunikáció fejlesztés:

Szakmai és közösségi programok, angolul:

hu-eass-4

Tandíj és ösztöndíj

Tandíj

A program képzési díja a 2024/2025-ös tanévre: 1.350.000 Ft/tanév (ebből tandíj: 1.300.000 Ft, beiratkozási díj: 50.000 Ft).

További információk a GYIK szekcióban találhatóak.

Ösztöndíjak

Célkitűzésünk, hogy anyagi helyzettől függetlenül minden diák ugyanakkora eséllyel vehessen részt a programunkon. Minden diáknak lehetősége van szociális ösztöndíjra pályázni, mely 10-80% kedvezményt biztosíthat a tandíjból. További információk az ösztöndíjakról a GYIK-ban.

Ezt mondták rólunk diákjaink és szüleik

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A heti egyszer 90 perces alap program teljes egészében magyar nyelven zajlik.

A heti egyszeri 90 perces angol nyelvtudás fejlesztő foglalkozás, valamint a szakmai és közösségi programok angol nyelven zajlanak. Amennyiben valaki egyáltalán nem tanul angolul, vagy még nem érte el a A2-es szintet, úgy kérhet mentesítést ezen programelemek alól, így a tandíja is csökkentett mértékű lesz.

Heti egyszer 90 perc angol óra: A magyar program diákjainak angol nyelvi foglalkozásokat is szervezünk opcionálisan, amelyek abban segítenek, hogy magabiztosan, folyékonyabban fejezhessék ki magukat angolul, és gátlások nélkül tudjanak megszólalni és együtt dolgozni másokkal angol nyelven. Ezek az alkalmak sokkal inkább egy nyelvi szimulációhoz hasonlítanak biztonságos környezetben, semmint nyelvórához. A diákok aktivizálhatják a már megszerzett nyelvtudásukat. Ezen a foglalkozáson a legalább már A2 szinten lévő diákok vehetnek részt.

Szakmai és közösségi programok: A diákok lehetőséget kapnak a részvételre az Engame Akadémia angol nyelvű programjának bizonyos programelemein, mint például a Field Tripek, Meet the Expertek, diákklubok és egyéb közösségi események. Ezek mind olyan események, melyeken még gyengébb angol tudással rendelkező diákok számára is izgalmas a részvétel, hiszen kevesebb interaktivitást igényelnek, mint egy engame-es workshop és nagyon jól fejleszthető rajtuk a hallás utáni szövegértés. Ezen a foglalkozáson a legalább már B1 szinten lévő diákok vehetnek részt.

Ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudja használni valaki az Engame Akadémia magyar nyelvű programját, és részt vehessen a heti egyszeri angol órákon, A2-es szintű angol nyelvtudásra van szükség. Az angol nyelvű szakmai és közösségi programokon legalább B1-es szintű angol nyelvtudással tudnak részt venni a diákok.

Amennyiben valaki egyáltalán nem tanul angolul, vagy még nincs A2-es szinten, úgy is részt vehet a magyar programon, de ebben az esetben nem tud részt venni a heti egyszeri angolórákon és a szakmai és közösségi programokon. Ez esetben csökkentett tandíjat kell csak fizetnie.

Igen, pontosan. Amikor a diák úgy érzi, hogy megvan a megfelelő angoltudása és magabiztossága ahhoz, hogy az angol programba átjelentkezzen, újra részt vehet a felvételi elbeszélgetésen (nem kell újra felvételi díjat fizetnie), ezúttal angol nyelven, és amennyiben megfelel, úgy a következő félév indulásától (február vagy szeptember) az angol nyelvű programban tudja folytatni a tanulmányait az Engame Akadémián.

Magyar nyelvű oktatási programunk Freshmore (Freshman – Sophomore összevont) évfolyamába a közoktatás 0., illetve 9-10. osztályos diákjai járnak. Tekintve, hogy a témák negyedévente változnak, a programot kétszer is végigjárhatja egy diák ismétlés nélkül.

11-12. osztályos diákok számára jelenleg nem kínálunk magyar nyelvű teljes tanéves programot. Rövid képzéseink között azonban a 11-12-es korosztály számára is vannak elérhető magyar nyelvű képzések.

A tanév az iskolai tanévnek megfelelően szeptembertől június közepéig tart, az iskolai szünetekben az Engame Akadémián sincs oktatás. A tanév négy negyedévből áll.

A program iskolai tanítási heteken kétszer 90 percnyi foglalkozást tartalmaz (magyar nyelvű workshop + angolóra), melyek egész tanévben ugyanazokon a napokon és időpontokban kerülnek megrendezésre.

A szakmai és közösségi programok változó időpontokban kerülnek megrendezésre, a diákok az érdeklődésük és a szabadidejük függvényében regisztrálhatnak ezekre a programokra. Havonta legalább négy szakmai-közösségi program elérhető.

A foglalkozásokon kötelező házi feladatot nem adunk, így a a program annyi elfoglaltsággal jár, amennyit a diák az Engame Akadémián tölt.

Az Engame Akadémián a csoportok maximális mérete 16 fő.

Az oktatás az Engame Akadémia mindenkori telephelyén történik, mely jelenleg 1122 Budapest, Maros utca 12. alatt van. Egyes programok, például a field tripek külső helyszínen kerülnek megrendezésre, ezekről előre tájékoztatjuk a diákokat.

A teljes tanévre a képzési díj 1.350.000 Ft, mely 50.000 Ft beiratkozási díjból és 1.300.000 tandíjból áll. Ez tartalmazza a heti egyszeri 90 perces magyar workshopot valamint a negyedévenkénti egyéni mentorálást, a heti egyszeri 90 perces angolórát, valamint a részvételt az angol nyelvű szakmai és közösségi programokon.

Amennyiben valaki nincs még A2-es szinten angolból, ezért nem tud részt venni az angolórán illetve az angol nyelvű szakmai és közösségi programokon, úgy számára az éves tandíj 800.000 Ft.

Igen, a tandíjat lehet éves, féléves és negyedéves részletekben is fizetni. Havi ütemezés kizárólag szociális rászorultság esetén kérvényezhető.

Minden jelentkező igényelhet ösztöndíjat, a pályázatot az írásbeli jelentkezéssel egy időben kell benyújtani. A lépésekről email-ben részletes tájékoztatást küldünk a jelentkezőknek.

Az ösztöndíjra minden felvételi körben tudtok pályázni, de az elbírálása folyamatosan történik, ezért érdemes minél előbb jelentkezni.

Az ösztöndíjpályázatok elbírálásáig a 15.000 Ft-os felvételi eljárási díjat leszámítva anyagi kötelezettséged nincs, azaz ha biztosan tudod, hogy a programban csak ösztöndíjjal tudnál részt venni, mindenképp jelentkezz, és ráérsz az ösztöndíjpályázat elbírálása után eldönteni, hogy beiratkozol-e.

Az ösztöndíjaink egy tanévre vonatkoznak, évente újra kell őket igényelni, hiszen a körülmények változhatnak.

Az ösztöndíjra pályázók sikeres pályázat esetén 10-80%-os tandíjkedvezményt nyernek el, melyet ösztöndíjkeretünknek, a pályázó és családja anyagi helyzetének, valamint a többi pályázó ösztöndíj-jelentkezésének figyelembevételével bírálunk el.

Az ösztöndíj elbírálása szociális szempontok szerint történik. A család anyagi helyzetét és szociális körülményeit az erre a célra kialakított űrlap kérdésein keresztül mérjük fel, melyről email-ben részletes tájékoztatást küldünk a jelentkezőknek.

Jelentkezés

Készen állsz, hogy belevágj? Add le hozzánk jelentkezésed még ma!

A felvételi folyamat megkezdéséhez töltsd ki az űrlapot.

A kitöltés után rövidesen kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben megtalálod az írásbeli jelentkezési űrlapot és a további teendőket.

Ha az űrlap kitöltésével bármi problémád lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az admission@engame.hu e-mail címen a hiba leírásával.

A felvételi eljárás díja 15.000 Ft. A befizetés menetéről az írásbeli jelentkezés leadása után küldünk tájékoztatást.

Maradtak még kérdéseid?

Regisztálj következő nyílt napunkra és tedd fel őket személyesen!