Felvételi a Cambridge-i Egyetemre – online beszélgetés diákunkkal

Milyen élmény belülről egy cambridge-i felvételiinterjú? Milyen kérdések és feladatok merülnek fel? Mik a nehézségek, és hogyan lehet rájuk felkészülni? Hogyan állnak a diákokhoz az interjúztató oktatók?

Online beszélgetésünkön ezekről a kérdésekről osztotta meg tapasztalatait az Engame Akadémia Senior évfolyamos, azaz végzős diákja, Endre, aki 2021. januárjában sikeresen megkapta ajánlatát a Cambridge-i Egyetemtől.

Az Engame Akadémia továbbtanulásra felkészítő programja

Az Engame Akadémia alternatív oktatási programja 2010 óta több száz magyar diáknak segített megtalálni az útját és bekerülnie álmai egyetemére.

Készségfejleszésre, angol nyelvtudásra és pályaorientációra fókuszáló programunk célja, hogy segítsük diákjainknak megtalálni saját erősségeiket és helyüket a világban, és felkészítsük őket arra az egyetemi képzésre, amelyből szakmailag és személyesen is a legtöbbet profitálhatnak – akár itthon, akár külföldön szeretnének továbbtanulni.

Érdekesen hangzik számodra? Ismerd meg programunkat nyílt napunkon! >>

Nézd vissza beszélgetésünket, amiben meghallgathatod Endre cambridge-i felvételi folyamatban szerzett tapasztalatait illetve tanácsait!

Hasonló cikkek