Asszertív kommunikáció kamaszokkal: Schrammel Ivett előadása

Szót értesz kamaszkorú gyerekeddel? Vagy gyakran félreértitek egymást? Sok közöttetek a konfliktus, feszültség?

Szeretnél hatékonyabban, eredményesebben kommunikálni? Szeretnéd, ha az üzeneteid eljutnának hozzá? Szeretnéd őt valóban megérteni? Szeretnél vele úgy szót érteni, hogy kapcsolatotok erősödik, jobbá válik és úgy segíteni, támogatni őt, hogy lelkileg egészséges legyen, egészségesen fejlődjön?

Hallgasd meg az előadást, ahol megismerheted az asszertív kommunikáció alapjait, és megtudhatod, hogyan lehet építő interakciókat folytatnod, rombolók helyett. Az előadás az Engame Akadémia által korábban megrendezett Szülői Est alkalmával hangzott el.

Az előadóról

Schrammel Ivett pszichológus, NLP coach – terapeuta, MBCT mindfulness tanár, a Pszichológus Online blog és a „Külföldön élni – pszichológus szemmel” c. könyv szerzője.

Több mint 20 év szakmai tapasztalattal segíti a hozzá fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, integratív, jövő – és célorientált, sématerápiás szemléletben. Önismereti, önfejlesztő, mindfulness tréningeket vezet, online is: hatékony stresszkezelés, céltervezés, asszertív kommunikáció, reziliencia – a pszichológiai immunrendszer erősítése, tudatos szülőség („elég jó” szülőnek lenni) témákban.

5 évet töltött külföldön, nagyrészt Gibraltáron. 2013. óta elsősorban online dolgozik, külföldön élő és külföldre készülő felnőttekkel, gyerekekkel és kamaszokkal egyaránt.

Az Engame Akadémiáról

Az Engame Akadémián abban hiszünk, hogy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás, a pályaválasztás és a felnőtté válás folyamata is izgalmas felfedezéssé válik – ez által a diákok kibontakozhatnak és megtalálhatják céljaikat.

9-12. osztályosoknak szóló képzéseink 2010 óta több száz magyar diáknak segítettek önmaguk megismerésében és fejlesztésében, saját útjuk megtalálásában és álmaik egyetemére való bekerülésben. Délutáni és hétvégi oktatási programunk a középiskola mellett segítik a diákjainkat:

  • önmaguk megismerésében, érdeklődési területeik feltérképezésében és a hozzájuk leginkább illő szakterület megtalálásában
  • személyes és szakmai képességeik fejlesztésében
  • a hétköznapi és a szakmai életben használható, magabiztos angoltudás elsajátításában
  • a (külföldi) egyetemi felvételi minden szakaszában

Gyere el és ismerj meg minket következő nyílt napunkon, és nézd meg, mit adhat gyermekednek az Engame közössége! 🙂


*Adatkezelési tájékoztató >>

Hasonló cikkek