Az Engame Akadémia csapata 2010 óta segíti a fiatalokat készségfejlesztésben, pályaorientációban és külföldi egyetemi felvételiben. Az elmúlt évek során több mint 500 diákkal foglalkoztunk. Ez idő alatt azonban nemcsak a diákok felkészítésében, hanem a sajtóval való kommunikációban is számottevő tapasztalatra tettünk szert. 

Rendszeresen készítünk saját kutatásokat, melyek publikálásán kívül is bármikor szívesen állunk a sajtó rendelkezésére a magyar és nemzetközi köz- és felsőoktatás, az orientáció, az iskolai nyelvoktatás és a külföldi továbbtanulás témakörében. 

levai-balazs2
sajto2

Sajtólista

Amennyiben szeretne elsőként értesülni az Engame Akadémia híreiről, kutatásairól, iratkozzon fel sajtólistánkra az alábbi űrlap kitöltésével!

*Adataidat csak arra használjuk, hogy a téged esetlegesen érintő híreket eljuttassuk hozzád. A teljes adatkezelési tájékoztató itt érhető el: Adatkezelési tájékoztató >>

Korábbi sajtómegjelenések

Számos megjelenésünk volt a TV riportoktól (RTL Klub, ATV, Hír TV stb.) kezdve a rádióriportokon keresztül (Trend FM, Klub Rádió, Lánchíd Rádió stb.) a print és online lapokban (HVG, MNO, Index.hu, Forbes, Eduline, stb.) való megjelenésig. 

2017. április 14. - Index

Jelenleg nagyjából 10 ezer magyar egyetemista tanul külföldön, de mi lesz velük, ha végeznek? Van rá esély, hogy hazajöjjenek?

A témáról az Engame Akadémia készített kutatást még külföldi felsőoktatási intézménybe járó, vagy három éven belül végzett fiatalok részvételével.

2017. április 18. – Hír TV

Felmérés a külföldön tanuló magyar diákokról, akiknek harmada nem is tervezi a hazatérést. Helyzetelemzés a kutatást végző cég vezetőjével, Lévai Balázzsal.