Oktatási programunk minőségének legfontosabb záloga anyagi függetlenségünk.

A tandíj egy tanévre a 9-12. évfolyamon 650 000 Ft, a 8. évfolyamon 320 000 Ft.
Amennyiben valaki a tanév során később csatlakozik a programhoz, úgy a tandíj a még hátralévő idővel arányosan fizetendő.

Célkitűzésünk, hogy anyagi helyzettől függetlenül minden diák ugyanakkora eséllyel vehessen részt a programunkon.
Minden diáknak lehetősége van akár 100%-os tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjra pályázni, a tandíj kifizetése pedig havi részletekben történik.

Szociális ösztöndíj

A szociális ösztöndíjra pályázók 10-100%-os tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíjkeretünknek, a pályázó és családja anyagi helyzetének és a többi pályázó ösztöndíj-jelentkezésének figyelembe vételével bírálunk.

Tanulmányi ösztöndíj

Tanulmányi ösztöndíjunk olyan diákokat hivatott támogatni, akik iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel tudják alátámasztani kiemelkedő tehetségüket és motivációjukat.

Gyakori kérdések az ösztöndíjjal kapcsolatban

Ösztöndíjra a programra felvételt nyert diákok pályázhatnak. A sikeres felvételiről e-mailben küldünk értesítést, ebben megtalálható az ösztöndíj-jelentkezéshez szükséges űrlap és annak beküldési határideje is.

Az ösztöndíjpályázatok elbírálásáig az 5000 Ft-os felvételi eljárási díjat leszámítva anyagi kötelezettséged nincs, azaz ha biztosan tudod, hogy a programban csak ösztöndíjjal tudnál részt venni, mindenképp jelentkezz, és ráérsz az ösztöndíjpályázat elbírálása után eldönteni, hogy beiratkozol-e.

Az ösztöndíjaink egy tanévre vonatkoznak, évente újra kell őket igényelni, hiszen a körülmények változhatnak.

Igen, lehet. Ebben az esetben a két pályázatot külön-külön bíráljuk el.

Igen, természetesen. A tandíj kifizetése alapesetben havi részletekben történik, így az ösztöndíjas diákok minden hónapban az ösztöndíjjal csökkentett összeget fizetik.

GYERE EL NYÍLT NAPUNKRA!

Bemutató workshop, tájékoztató előadások,  beszélgetés diákjainkkal és tanárainkkal.

november 14., 17:00