fbpx

Oktatási programunk minőségének legfontosabb záloga anyagi függetlenségünk.

A tandíj egy tanévre a 9-12. évfolyamon 650 000 Ft, a 8. évfolyamon 320 000 Ft.
Amennyiben valaki a tanév során később csatlakozik a programhoz, úgy a tandíj a még hátralévő idővel arányosan fizetendő.

Célkitűzésünk, hogy anyagi helyzettől függetlenül minden diák ugyanakkora eséllyel vehessen részt a programunkon.
Minden diáknak lehetősége van akár 100%-os tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjra pályázni.

Szociális ösztöndíj

A szociális ösztöndíjra pályázók 10-100%-os tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíjkeretünknek, a pályázó és családja anyagi helyzetének és a többi pályázó ösztöndíj-jelentkezésének figyelembe vételével bírálunk.

Tanulmányi ösztöndíj

Tanulmányi ösztöndíjunk olyan diákokat hivatott támogatni, akik iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel tudják alátámasztani kiemelkedő tehetségüket és motivációjukat.

Gyakori kérdések az ösztöndíjjal kapcsolatban

Ösztöndíjra a programra felvételt nyert diákok pályázhatnak. A sikeres felvételiről e-mailben küldünk értesítést, ebben megtalálható az ösztöndíj-jelentkezéshez szükséges űrlap és annak beküldési határideje is.

Az ösztöndíjpályázatok elbírálásáig az 5000 Ft-os felvételi eljárási díjat leszámítva anyagi kötelezettséged nincs, azaz ha biztosan tudod, hogy a programban csak ösztöndíjjal tudnál részt venni, mindenképp jelentkezz, és ráérsz az ösztöndíjpályázat elbírálása után eldönteni, hogy beiratkozol-e.

Az ösztöndíjaink egy tanévre vonatkoznak, évente újra kell őket igényelni, hiszen a körülmények változhatnak.

Igen, lehet. Ebben az esetben a két pályázatot külön-külön bíráljuk el.

Igen, természetesen. A tandíj kifizetése alapesetben havi részletekben történik, így az ösztöndíjas diákok minden hónapban az ösztöndíjjal csökkentett összeget fizetik.

Jelentkezz most 2020/21-es tanévünkre!

Fejlődj velünk és találd meg az utadat támogató, inspiráló diákközösségünkben.