Oktatási programunk minőségének legfontosabb záloga anyagi függetlenségünk.

A tandíj egy tanévre az alábbi módon alakul évfolyamonként:

  • Freshman Year (9.): 750.000 Ft.
  • Sophomore Year (10.): 750.000 Ft.
  • Junior Year (11.): 850.000 Ft.
  • Senior Year (12.): 850.000 Ft.

Amennyiben valaki a tanév során később csatlakozik a programhoz, úgy a tandíj a még hátralévő idővel arányosan fizetendő.

Célkitűzésünk, hogy anyagi helyzettől függetlenül minden diák ugyanakkora eséllyel vehessen részt a programunkon.
Minden diáknak lehetősége van akár 100%-os tanulmányi és/vagy szociális ösztöndíjra pályázni.

Részleges Engame-ösztöndíj

A részösztöndíjra pályázók 5-100%*-os tandíj támogatást kérhetnek, melyet ösztöndíjkeretünknek, a pályázó és családja anyagi helyzetének és/vagy tanulmányi eredményének, valamint a többi pályázó ösztöndíj-jelentkezésének figyelembevételével bírálunk.
Az ösztöndíj elbírálásakor szociális és tanulmányi szempontokat is figyelembe veszünk. A család anyagi helyzete és szociális körülményei mellett kiemelkedő versenyeredményekkel, egyéni projektekkel és más iskolán kívüli tevékenységekkel is lehet ösztöndíjra pályázni.
A teljes ösztöndíjjal ellentétben részösztöndíjra minden felvételi körben tudtok pályázni!

*100%-os ösztöndíjban a Teljes Engame-ösztöndíjat elnyerő diákok részesülnek, erre külön jelentkezési felületet hoztunk létre!

Teljes Engame-ösztöndíj

A teljes Engame-ösztöndíj (Engame Full Scholarship) azon Engamerek támogatására jött létre, akikben kiemelkedő tanulmányi és vezetői potenciál rejlik, illetve nehéz szociális háttérből érkeztek.

A 2022/23-as tanévre már csak részösztöndíjak érhetők el!

Gyakori kérdések az ösztöndíjjal kapcsolatban

Ösztöndíjra a programra felvételt nyert diákok pályázhatnak. A sikeres felvételiről e-mailben küldünk értesítést, ebben megtalálható az ösztöndíj-jelentkezéshez szükséges űrlap és annak beküldési határideje is.

Az ösztöndíjpályázatok elbírálásáig az 10.000 Ft-os felvételi eljárási díjat leszámítva anyagi kötelezettséged nincs, azaz ha biztosan tudod, hogy a programban csak ösztöndíjjal tudnál részt venni, mindenképp jelentkezz, és ráérsz az ösztöndíjpályázat elbírálása után eldönteni, hogy beiratkozol-e.

Az ösztöndíjaink egy tanévre vonatkoznak, évente újra kell őket igényelni, hiszen a körülmények változhatnak.

Igen, lehet. Ebben az esetben a két pályázatot együttesen bíráljuk el.

Igen, természetesen. A tandíj kifizetése alapesetben havi részletekben történik, így az ösztöndíjas diákok minden hónapban az ösztöndíjjal csökkentett összeget fizetik.

Jelentkezz most 2022/23-as tanévünkre!

Fejlődj velünk és találd meg az utadat támogató, inspiráló diákközösségünkben.