fbpx

“Ezt az előadást minden gimnazistához el kellene juttatni!”

Ezt a visszajelzést kaptuk a “Külföldi továbbtanulás” című egy órás előadásunk után két tanár kollégától is a Közgazdasági Politechnikumban.

“Csak azt nem értem, hogy ezekről a dolgokról miért nem hallottunk eddig…”

Ezt a Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium egyik lelkes diákja mondta kollégámnak a pályaorientációs napon tartott előadás után.

IDŐPONTOK

A külföldi továbbtanulásról szóló előadásunkat csak az idei tanévben 38 alkalommal tartottuk meg, 11 különböző iskolában, 1278 diáknak.

Nem véletlen, hogy a legnagyobb érdeklődés ezt az előadást övezi, hiszen olyan dolgokat mondunk el, és mutatunk meg a diákoknak, amikről ritkán esik szó a középiskolás évek alatt. Ebben az előadásban több, mint 10 pályaorientációval és továbbtanulást segítő programmokkal eltöltött év tapasztalatát halmoztuk fel, és egy olyan prezentációt készítettünk, mely végigvezeti a diákokat a tudatos pályaválasztás legfontosabb lépésein, valamint praktikus segítséget biztosít a legfontosabb mérföldkövek eléréséhez.

Az Engame Akadémia elkötelezett abban, hogy segítse a már így is túlterhelt pedagógusok munkáját, és platformot biztosítson minden diák számára, hogy olyan információhoz juthassanak, melyek segítik a  pályaorientációjukat, illetve a lehető legtesthezállóbb egyetem és szak kiválasztását.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a következő négy hónap mindegyikében tartunk egy 90 perc terjedelmű WEBINAR-t, melyre ingyenesen regisztrálhatnak diákok, tanárok, vagy akár egy egész osztály, iskola.

A regisztrációhoz kérünk, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Figyelem! A 16 éven aluliak regisztrációja csak abban az esetben érvényes, ha a szülő adataira vonatkozó mezők is ki vannak töltve!

(Külföldi) továbbtanulás webinar 
[(16 éven aluliak regisztrációja esetén kötelező!)]


[(16 éven aluliak regisztrációja esetén kötelező!)]


[(16 éven aluliak regisztrációja esetén kötelező!)]
Mit tegyek, ha nem találom az iskolámat a listában?

[Diák jelentkező: Válaszd ki az iskolát, ahol jelenleg tanulsz!
Tanár jelentkező: Válaszd ki az iskolát, ahol jelenleg tanítasz!]
Adatkezelési tájékoztató