Az Engame Akadémia tanfolyamain egyéni odafigyeléssel segítjük felkészülésed.

Több, mint 1000 diákunk érte el velünk IELTS célpontszámát – csatlakozz hozzájuk te is!

4 hetes IELTS tanfolyam

SZEPTEMBER 7. – OKTÓBER 1.

Az IELTS vizsga

Az IELTS nyelvvizsgát 140 országban több, mint 10 000 szervezet fogadja el, köztük kormányzati szervezetek, oktatási intézmények és munkáltatói szervezetek is.

A sikeres IELTS teszt sok nemzetközi iskola és egyetemi képzés felvételi előkövetelménye, emellett angol nyelvű állásokra való jelentkezésnél, valamint vízum és bevándorlási kérelem szempontjából is előnyt jelent.

Az itthon megszokott nyelvvizsgákkal ellentétben az IELTS 9 fokú skálája valós visszajelzést ad az angol nyelvtudásod szintjéről. A teszt felépítése és értékelése is nagyban különbözik hagyományos nyelvvizsgákétól, ezért a magas IELTS pontszám elérése mindenképp külön felkészülést igényel.

IELTS felkészítő tanfolyamunk

Tanfolyamunk a már legalább középfokú angol nyelvtudással rendelkező diákjainkat tökéletesen felkészíti az IELTS Academic vizsgára. A tanfolyam végén tisztában leszel a követelményekkel, megismered a típusfeladatokat, az esszéírás tartalmi, formai követelményeit, a jellemző speaking topicokat és biztosan tudod majd, hogyan tudsz eleget tenni a követelményeknek.

heti 2×3 óra, összesen 32 tanóra
kiscsoportos foglalkozások
(5-12 fő)
minden tananyagot az Engame Akadémia biztosít
bruttó 54 900 Ft

Következő tanfolyam időpontja:

SZEPTEMBER 7. – OKTÓBER 1.

minden hétfőn és csütörtökön
16:00 – 19:15 között,
élőben az Engame Akadémián

 

Jelentkezési határidő: augusztus 29.

Miért válaszd az Engame IELTS tanfolyamát?

  • Családias légkör
  • Kiscsoportos felkészülés, egyéni odafigyelés
  • Anyanyelvi szintű angol nyelvtudással rendelkező tanárok, akik magyarul is beszélnek
  • Korszerű feltételek
  • Több éves tapasztalat nyelvvizsgákra, felvételikre és külföldi felsőoktatásra való felkészítésben 
  • … és mert célunk, hogy a vizsgához szükséges idegennyelvi készségeken túl azt is elsajátítsd, hogyan kommunikálj élvezettel angolul!

“Az órák nem voltak túl kötöttek, ezt nagyon élveztem. Segített rájönni, hogy most milyen szinten vagyok és mi az, amiben még fejlődnöm kell. A társasáig is nagyon együttműködő volt, így könnyebb volt dolgozni.”

“Tetszett, hogy rendkívül hasznos, más úton számomra nem elérhető tippeket és tanácsokat kaptam a vizsgára, illetve teljeskörű felkészítést annak minden részére.”

Franciska

“Teljeskörű felkészítést kaptam, a vizsga mind a négy részét részletesen átbeszéltük, és megismertük a hozzájuk tartozó stratégiákat.”

Zsuzsanna

“Kifejezetten tetszett, hogy teljesen másfajta oktatást nyújtottak, mint az iskolában. Nagyon jól éreztem magam, miközben sokat tanultam is.”

“Laza hangulatban nagyon pontos és profi munka folyt. Ilyen egy jó nyelvtanfolyam. A jó hangulat és a koncentrált munka hibátlan párosítása volt ez!”

Márk

“Rengeteg képességem fejlődött a kurzus alatt, a nyelvtudásom és az általános beszédkészségem is. Valóban felkészültnek érzem magam az IELTS vizsgára!”

Lujza

Jelentkezés a szeptemberi tanfolyamra

Jelentkezési határidő: augusztus 29.

A korlátozott létszám miatt a helyeket a befizetések sorrendjében tudjuk garantálni. Ha biztosítani szeretnéd a részvételedet, kérjük, hogy mielőbb jelentkezz, és a tanfolyam díját három munkanapon belül fizesd be.

További tanfolyamok

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess később induló tanfolyamainkról!

Gyakran ismételt kérdések

A csoportokat 5 fővel tudjuk elindítani, a maximum létszám 12 fő (online kurzus esetén 10 fő).

Tollon és füzeten kívül minden egyéb segédeszközt, anyagot biztosítunk a tanfolyamon.

A jelentkezéskor a visszaigazoló emailben egy rövid szintfelmérő található, melynek a kitöltése azért szükséges, hogy lássuk, van-e középfokú, biztos nyelvtudásod, amely elengedhetetlen a tanfolyam elkezdéséhez.

Nem, nem lehet, mivel az Engame Akadémia nem nyelvvizsga központ. A vizsgát a diáknak kell megszervezni a vizsgaközpontban.

Magyarországon a British Councilban lehet vizsgázni (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.). Mennyibe kerül az IELTS vizsga és milyen gyakran lehet időpontra jelentkezni? A vizsga díja 62 800 forint. Havi legalább két vizsgaidőpontot írnak ki.

Szükséges dokumentumok:

– IELTS jelentkezési lap

– két igazolványkép – útlevél vagy személyi igazolvány fénymásolata

– korábbi IELTS vizsgabizonyítvány fénymásolata, ha korábban már vizsgázott

– jelentkezési határidő a vizsga időpontja előtti 5. hét.

A vizsgán maximum 9 pontot lehet elérni. Minden szekciót (Listening, Reading, Writing, Speaking) külön pontoznak a 9 fokú skálán, és ezek átlaga adja ki a végső pontszámot. Mennyi idő alatt lesz meg az IELTS vizsga eredménye? 13 nappal a vizsga után online megtekinthetőek a vizsgaeredmények.

Az IELTS eredményét nem százalékban kapjuk meg, bár természetesen vissza lehet “százalékosítani”, lásd: szintezés. Nem “átment” vagy “megbukott” rendszerben működik, tehát nincs minimum szint, mindenki annyi pontot kap, amennyit elér. A fogadó intézmények, hivatalok adják meg az általuk elvárt minimum pontszámot. A vizsga tehát ennek tükrében számít sikeresnek vagy sikertelennek a vizsgázó számára.

Erre a kérdésre csak akkor tudunk pontos választ adni, ha felmértük a jelentkező jelenlegi nyelvi szintjét és tudjuk, hogy milyen szintre szeretne eljutni. Általános tapasztalatunk az, hogy a magabiztos, középszintű angol nyelvtudással rendelkező diákjaink elérik az általuk kitűzött célt, ha megfelelő szorgalommal és kitartással készülnek a 4 hetes kurzus alatt.

A jelenlegi vizsgaszabályok értelmében az összes vizsgarész együtt tehető csak le.

Külön nyelvtani rész nincs, ám számos feladatba van ‘beépítve’ az egyes nyelvtani szerkezetek ismeretének mérése.

Mit jelentenek az IELTS pontszámok?

Az IELTS eredményeket egy 9 fokú skálán (1 a...

Hogyan érdemes diákként angolul tanulni?

Emlékezz vissza az iskolai nyelvórákra! Nagy eséllyel ugyanúgy tanították,...

Tippek az IELTS nyelvvizsgád napjára

A következőkben pár hasznos tippet osztunk meg veled, hogy...

8 ok, amiért érdemes IELTS nyelvvizsgát tenned

Külföldön tanulnál tovább? Nemzetközi egyetemi programra jelentkezel? Angol nyelvterületen...