Oktatás az Engame Akadémián

Középiskola mellett végezhető alternatív programjainkkal képessé tesszük diákjainkat arra, hogy globális kontextusban megértsenek a különböző összefüggéseket, tájékozódni tudjanak a világban, és elinduljanak egyedi erősségeik felfedezésének útján. Lépésről lépésre felkészítjük őket, hogy tájékozott és megalapozott döntéseket tudjanak hozni a továbbtanulással és a jövőjükkel kapcsolatban.

Végső célunk, hogy a diákok magabiztos, nyitott gondolkodású, világos célokkal és a sikerhez szükséges eszközökkel rendelkező fiatal felnőttként lépjenek ki a világba.

Teljes tanéves felkészítő képzések

Mi a közös minden oktatási programunkban?

Külföldi továbbtanulási programunk végzőseinek 99,8%-a nyer felvételt elismert külföldi egyetemre.

Programkínálatunk középiskolásoknak

Képzéseinket független oktatási intézményként építettük fel, így megőrizve szakmai szabadságunkat. Ez minden diákunknak garantálja, hogy munkánk során valóban az ő egyéni erősségei, érdekei és lehetőségei egyben a mi fő szempontjaink is.

Angol nyelvű, személyes jelenléti programunk minden motivált középiskolásnak szól. A képzés során diákjaink magabiztos, aktív angol nyelvtudást szereznek, mely a hétköznapi élettől a szakmai versenyelőnyig viheti őket, segítünk eligazodni a pályaorientáció útvesztőjében, gyakorlati eszközökkel fejlesztjük a legkritikusabb készségeket, tenniakaró közösséget biztosítunk, és teljeskörű támogatást nyújtunk a külföldi egyetemi jelentkezés és felvételi folyamat minden szakaszában.

9-12. osztályosoknak személyesen, Budapesten

Teljes tanéves program ANGOL nyelven

Angol nyelvű, teljes tanéves alternatív oktatási programunk élő online képzésként is elérhető, így a Budapesttől való távolság többé nem jelent akadályt. Az online csoportok esetében bevált, interaktív távoktatási módszereket alkalmazva foglalkozunk pályaorientációval, készségfejlesztéssel, használható angoltudással, továbbranulási felkészítéssel, így az eredmény ugyanaz marad: motivált diákjaink nemcsak az iskolában és az első munkahelyükön szerezhetnek versenyelőnyt, hanem jobban felkészülhetnek arra is, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a jövőjükkel kapcsolatban.

9-12. osztályosoknak, akár 100%-ban online

Teljes tanéves program ONLINE, ANGOL nyelven

Magyar nyelvű programunk a középiskola első két évét végző, az angoltudásukban még bizonytalan diákoknak szól. A workshopok során a legkritikusabb készségek fejlesztésével foglalkozunk, tantárgyakon átívelő összefüggéseket és új megközelítési módszereket mutatunk meg, elindulunk a tudatos, önismeretre alapuló fakultáció- és pályaválasztás útján. Az alap program mellett lehetőséget biztosítunk az angol nyelv szakmai és életszerű kontextusban való gyakorlására és beszédfókuszú fejlesztésére.

9-10. osztályosoknak személyesen, Budapesten, angol nyelvi fejlesztéssel

Teljes tanéves program MAGYAR nyelven

Gyakorlatias, intenzív, néhány napos képzéseink az önismeretre, a hasznos személyes és tanulmányi készségekre, a pályaválasztásra és a (nemzetközi) felsőoktatásra való felkészülésre összpontosítanak. Ezeket a képzéseket olyan középiskolás diákok számára dolgoztuk ki, akik rövid idő alatt szeretnék személyes és tanulmányi területen fejlődni, és szeretnék kipróbálni, milyenek a gyakorlatias, élményszerű, inspiráló foglalkozások az Engame Akadémián.

Próbáld ki, mennyire más az Engame-ben tanulni!
8-12. osztályosoknak személyesen, Budapesten

Intenzív, tematikus rövid képzések

Képzésválasztó

Képzési kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden diák számára elérhető legyen iskolán kívüli programunk akár különórák mellett is, legyen szó hétvégi, hétközbeni, online vagy offline, illetve angol vagy magyar nyelvű oktatásról. 

Rólunk írták

Szeretnéd élőben feltenni a kérdéseidet?

Foglalj helyet most a következő ingyenes személyes vagy online nyílt napunkra, és ismerj meg minket!