2021/22-es tanévünket személyes oktatással indítottuk el. Diákjaink és kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így a hivatalos előírásokat és a koronavírus helyzetet folyamatosan monitorozzuk, emellett kiemelten figyelünk a higiéniára és a megelőzésre.
Teljes eljárásrendünket és intézkedéseinket ide kattintva olvashatod el.

Akadémiánk célja, hogy segítsünk diákjainknak megtalálni a helyüket a világban, hogy felelős döntéseket hozó, tudatos, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatban maradjunk aktív és volt diákjaink szüleivel, hiszen az ő támogatásuk elengedhetetlen munkánk sikeréhez.

 

A szülőkkel együttműködve, visszajelzéseikre támaszkodva folyamatosan fejlesztjük oktatási programunkat, és törekszünk rá, hogy az Engame közösségének részeként számukra is hasznos információkat, programokat tudjunk nyújtani.

Ezen tevékenységünket foglalja össze a Hello Parents program.

A Hello Parents program elemei

Szülői konzultáció

A kiscsoportos foglalkozások mellett minden diákunknak van egy saját tutora/mentora, aki egyénileg foglalkozik a fejlődésével, segít neki a céljai kijelölésében és elérésében.

Arra, hogy diákjaink szülei feltehessék kérdéseiket, visszajelzést kaphassanak gyermekük nálunk töltött idejéről és megoszthassák a programmal kapcsolatos gondolataikat, a diákok tutorával/mentorával való személyes konzultáció ad lehetőséget. Erre igény szerint bármikor egyeztethet időpontot a szülő.

Hello Parents Est

A konzultáció mellett az úgynevezett Hello Parents Est is lehetőséget ad rá, hogy diákjaink szülei megismerkedjenek akadémiánk tanáraival. Ezen a rendhagyó szülői értekezleten a szülők nemcsak beleláthatnak a nálunk folyó munkába és tájékozódhatnak az egyes évfolyamok programjairól, hanem kötetlen formában egymással is megismerkedhetnek.

Hello Parents Hot Topic Est

Diákjaink szülei rendszeresen érkeznek hozzánk kérdésekkel gyermekük fejlődésével, jövőbeli lehetőségeivel kapcsolatban. Azért, hogy ezekre minél átfogóbb válaszokat adhassunk, a fenti lehetőségeken kívül évente több alkalommal különböző szakembereket hívunk meg, hogy előadást, beszélgetést tartsanak diákjaink szülei számára a gyermeknevelést érintő kérdésekről.

Tudj meg többet szülői estjeinkről!

Tájékoztatók a külföldi továbbtanulásról

Legtöbb diákunkat legalább érdeklődés szintjén foglalkoztatja a külföldi továbbtanulás, ami sajátos helyzetbe hozza a szülőket.

Junior és Senior évfolyamos diákjaink szülei számára tájékoztató előadásokat szervezünk a külföldi tanulmányokat érintő kérdésekről (jelentkezés menete, finanszírozási kérdések, kiutazás előtti teendők stb.), valamint lehetőséget biztosítunk az öregdiákjaink szüleivel való találkozásra, hogy első kézből kaphassanak információkat a külföldi továbbtanulás szülői oldaláról.

Szülői visszajelzések

A szülőkkel közös célért dolgozunk, éppen ezért a visszajelzéseik nagyon fontosak számunkra. Amellett, hogy a észrevételeiket, meglátásaikat a tanév során bármikor köszönettel fogadjuk, minden évben aktívan is visszajelzést kérünk tőlünk, hogy a javaslataikat felhasználhassuk oktatási programunk fejlesztése során.

Szülői hírlevél

Negyedévente hírlevél formájában is tájékoztatjuk a szülőket a program aktualitásairól és az előző negyedév legizgalmasabb eseményeiről.

*Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: Adatvédelmi tájékoztató >>