fbpx

Engame Open Workshops

Ingyenes, nyílt workshopok középiskolás diákoknak

Az Engame Akadémia tanárai iskolákba látogatva, illetve online is rendszeresen tartanak nyílt workshopokat és előadásokat. Ezek többek között lehetnek:

  • Önismereti foglalkozások
  • Pálya- és egyetemválasztást segítő foglalkozások
  • Készégfejlesztő workshopok
  • Nyelvi workshopok

Nyílt napjainkkal egybekötve havonta szervezünk különböző fókuszú (például kommunikáció, érvelés, vitázás, nyelvtanulás, vagy drámapedagógiai) angol nyelvű foglalkozásokat.

Argumentation & debate workshop

Mit gondolsz, a sport a fontosabb vagy a tanulás? Szerinted lesz még szükség az iskolaépületekre a COVID járvány után? Jobb lenne, ha mostantól délben kezdődne a tanítás reggel 8 óra helyett? Van értelme a zsebpénznek vagy inkább dolgozzanak a kamaszok suli után?

Különböző játékos feladatokon keresztül megismerkedhetsz a perspektívaváltás és a véleményformálás képességével, valamint megtanulhatod, hogyan kell igazán hatékony érveket felépíteni. (Hidd el, biztosan hasznodra válik majd, ha úgy tudsz érvelni, mint Steve Jobs.)

Következő workshopunk:

Argumentation & debate

angol nyelvű workshop

2022. augusztus 18., 18:15

A workshop következő nyílt napunk keretein belül kerül megtartásra.

Az Engame Akadémia

Képzéseink 2010 óta több száz magyar diáknak segítettek önmaguk megismerésében és fejlesztésében, saját útjuk megtalálásában és álmaik egyetemére való bekerülésben.

Délutáni és hétvégi oktatási programunk kilencedik osztálytól a középiskola végéig segíti a diákjainkat:

  • önmaguk megismerésében, érdeklődési területeik feltérképezésében és a hozzájuk leginkább illő szakterület megtalálásában
  • személyes és szakmai képességeik fejlesztésében
  • a hétköznapi és a szakmai életben használható, magabiztos angoltudás elsajátításában
  • a (külföldi) egyetemi felvételi minden szakaszában

Egész éves programunk mellett rövidebb, készségfejlesztésre és pályaorientációra fókuszáló képzéseket és táborokat is szervezünk középiskolás diákok számára.