Ingyenesen letölthető kiadványainkról

Az Engame Akadémiánál mi mindig azt vizsgáljuk, hogyan lehet jól és izgalmasan tanulni, a jövő kihívásaira felkészülni. Oktatási programunkban és a középiskolákban tartott foglalkozásainkon is nagy hangsúlyt fektetünk olyan témák feldolgozására, melyek fontos kiegészítői a lexikális tudásnak, és amelyek a mai kornak megfelelően a legjobb és leghatékonyabb segítséget képesek biztosítani a diákoknak.

  • Hogyan válasszak a személyiségemhez illő karriert?
  • Mi a különbség a magyar és a külföldi felsőoktatási rendszerek között?
  • Hogyan tudok felkészülni a felvételire és az egyetemi élet kihívásaira?
  • Hogyan tudok a leghatékonyabban tanulni és időt teremteni mindarra, ami érdekel?

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok megalapozott és magabiztos döntéseket tudjanak hozni a fenti kérdések kapcsán. Ingyenesen letölthető ekönyveink segítséget nyújtanak a diákoknak és szüleiknek egyaránt, egy-egy témában összegyűjtve a legfontosabb tudnivalókat és hasznos gyakorlati lépéseket, melyek segítenek megtenni az első lépéseket.

Elérhető ebookjaink

Külföldi továbbtanulás

Study Abroad - Lapozz bele 1

Kiadványunk átfogó képet ad a legfontosabb témakörökről a jelentkezési lista összeállítása és a felvételi követelmények kapcsán, emellett megismertetünk azzal a szempontrendszerrel, amivel a legtöbb segítséget adhatod meg gyermekednek a hozzá illő külföldi egyetem és szak megtalálásához. Sőt, a kiadvány végén néhány, a felvételihez hasznos mintát is elrejtettünk, korábbi sikeres diákjaink anyagai közül!

A hatékony tanulás receptkönyve

Az elsajátítandó tananyag mennyisége sem a felsőoktatásban, sem a középfokú intézményekben nem csökken, ezért a diákoknak szükségük van arra, hogy jobban és hatékonyabban tanuljanak. Ebben a hiánypótló műben olyan hasznos információkkal segítjük a diákok idő- és energiahatékony felkészülését, mint a memória működése, az aktív felidézés, a Pomodoro-módszer, az időzített ismétlés, vagy a 4 leghasznosabb memóriatrükk.