Oktatási programok az Engame Akadémián

Alternatív középiskolát kiegészítő képzéseink során diákjaink megismerhetik önmagukat és a világot. Támogatjuk őket saját céljaik megtalálásában, és felkészítjük őket arra, hogy a számukra legjobb döntést hozhassák meg jövőjükkel, továbbtanulásukkal kapcsolatban. Legfőbb célunk, hogy a minket választó fiatalok magabiztos, nyitott és tenni vágyó felnőttként lépjenek ki a világba, és kibontakozhassanak tehetségüket 

Mi a közös minden oktatási programunkban?

Az Engame számokban

éve segítjük diákjainkat céljaink elérésében
0
diák képzéseinken és öregdiák közösségünkben
0 +
ajánlat külföldi egyetemekről 2023-ban
0 +

Képzési kínálatunk

hu-eass-5

Teljes tanéves angol program

Angol nyelvű programunk a 9-12. osztályos középiskolásoknak szól. Diákjainknak segítséget nyújtunk a hétköznapi és a szakmai életben használható, magabiztos angoltudás elsajátításában, pályaorientációban, a továbbtanulási döntés meghozatalában és a (külföldi) egyetemi felvételi minden szakaszában.

Teljes tanéves magyar program

Magyar nyelvű programunk a 9-10. osztályos középiskolásoknak szól. Képzésünk során diákjaink segítséget kapnak a tudatos pályaválasztásban, a tanulmányaikat és karrierjüket támogató készségek fejlesztésében és ismereteik bővítésében, mindezt egy inspiráló közösségben.

Rövid intenzív képzések

Gyakorlatorientált, néhány napos intenzív képzéseinken az önismeret, hasznos személyes és tudományos készségek, a pályaválasztás és a továbbtanulásra való felkészülés állnak a középpontban. Képzéseink olyan középiskolásoknak szólnak, akik rövid idő alatt szeretnék fejleszteni személyes és tudományos készségeiket.

Ezt mondták rólunk diákjaink és szüleik

Életképek

Itt is tanulnak diákjaink

Maradtak még kérdéseid?

Regisztálj következő nyílt napunkra és tedd fel őket személyesen!