Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz 7-8-9. osztályosoknak szóló, angol nyelvű

FUN WITH HISTORY

című workshopunkra.

 

Csavarjunk egyet a dolgokon, nézzük meg mit lehet kihozni a történelmi témákból, ha kicsit elengedjük magunkat. Ne ijedjetek meg, törit tanulni nem fogunk, ‘csak’ időutazunk egyet egy középkori királyi udvarba és kicsit belekóstolunk az ottani életbe. 

Körbejárjuk például, hogy:
1. Melyik korban élnél a legszívesebben?
2. Mi tesz valakit jó uralkodóvá?
3. Hát tanácsadóvá?
4. Tanácsadó lennél szívesebben vagy uralkodó?

 

Játékos látókörtágításra, gondolatébresztésre, önreflexióra számíts. Ha nem 100%-os az angolod, de szeretnéd kipróbálni magad, vagy épp csak szívesen megfigyelnél, akkor is szeretettel várunk!

 

Ismerd meg Annát, a workshopot tartó tanárunkat:

 

Az Engame Akadémián hiszünk abban, hogy

egy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás, a pályaválasztás és a felnőtté válás folyamata is izgalmas felfedezéssé válik – ez által a diákok kibontakozhatnak és megtalálhatják céljaikat.

Alternatív oktatási programunk célja, hogy minél több diáknak segítsünk megtalálni a helyét a világban, és felkészítsük őket arra az egyetemi képzésre, amelyből szakmailag és személyesen is a legtöbbet profitálhatnak, akár itthon, akár külföldön szeretnének továbbtanulni.

Ötéves programunkkal 2010 óta nyújtunk iskola melletti kiegészítő képzést 13-19 éves diákoknak.

Azon dolgozunk közösen, hogy a középiskola alatt és után a diák egy olyan útra lépjen, amely egy szívvel-lélekkel végzett hivatás megtalálásához és egy kiegyensúlyozottabb felnőtt élethez vezet.

Ismerj meg minket online nyílt napunkon!

Előadás oktatási programunkról, beszélgetés diákjainkkal, bemutató workshop
JÚLIUS 11., 17:00