fbpx

Izgalmas és tartalmas fejlesztő képzések középiskolás diákoknak

Élmények, készségek, tudás és tapasztalat

Táborainkban és kurzusainkon diákjaink a 21. században elengedhetetlen, mindennapjaikban és jövőben hasznos készségeket, tudást és tapasztalatokat szerezhetnek – mindezt egy inspiráló, felszabadult környezetben, ahol tényleg élménnyé válik a tanulás.

Téged várunk, ha…

  • szeretnél hasznos készségeket elsajátítani
  • szívesen megismernéd önmagadat és saját erősségeidet, amelyekre építeni tudsz
  • izgalmas és releváns témákról tanulnál, élvezetesen és interaktívan
  • megismerkednél különböző tudományterületekkel, szakmákkal és továbbtanulási lehetőségeiddel
  • elmélyednél a számodra izgalmas tudományokban és szakterületekben

Ez vár rád

  • inspiráló, nyitott és támogató közeg
  • interaktív, izgalmas kiscsoportos foglalkozások
  • új élmények és barátságok
  • élvezetes tanulás és gyakorlati tapasztalatok

…amelyek nem csak a suliban és a mindennapokban, de az egyetemi évek alatt és a munka világában is elkísérnek majd!

Az Engame Akadémiáról

Már több, mint 10 éve segítünk 8-12. osztályos diákoknak készségeik és nyelvtudásuk fejlesztésében, önmaguk megismerésében, a pályaválasztásra és a (külföldi) továbbtanulásra való felkészülésben.

Az Engame biztonságos és inspiráló közeget nyújt a diákoknak, ahol felfedezhetik az iskolán túl elérhető lehetőségeket, új területeken és szituációkban próbálhatják ki magukat, ami által megismerhetik erősségeiket és hogy mi az, ami igazán illik hozzájuk.

8-12. osztályosoknak szóló, egész tanévet átölelő délutáni és hétvégi oktatási programunkkal több száz magyar diáknak segítettünk megtalálni az útját és bekerülni álmai egyetemére.

Egész éves programunk mellett a nyári szünetben iskolai szünetek és hétvégék alatt is szervezünk táborokat illetve rövidebb, fókuszáltabb képzéseket középiskolás diákok számára, amelyeken adott készségek és tudás elsajátítására tudunk fókuszálni.

Egész tanéves oktatási programunk

Angol nyelvű, interaktív kiscsoportos foglalkozásainkon az informális és szakmai nyelvhasználattal párhuzamosan a diákok akadémiai kompetenciákat és egész életük során hasznos személyes és interperszonális készségeket sajátíthatnak el.

A rendszeres céglátogatások, szakmai szemináriumok és szakemberekkel való találkozások alatt megismerkednek a különböző szakmákkal, szakterületekkel, amely a személyes mentorálással kiegészítve segíti diákjainkat a megalapozott továbbtanulási és pályaválasztási döntés meghozásában.

Ezekre építve feltérképezzük a diákjainkhoz leginkább illő egyetemi képzéseket, majd a 12. évfolyam országspecifikus, személyre szabott programja alatt a felvételire és az egyetemi évekre is felkészítjük őket.

Képzéseink fókuszában

Készségfejlesztés

Sajátíts el a 21. században elengedhetetlen

  • személyes és interperszonális készségeket, mint a hatékony kommunikáció, döntéshozás, problémamegoldás vagy csapatmunka
  • akadémiai készségeket, mint a kritikus gondolkodás, érvelés, vitázás, esszéírás, prezentáció vagy projektmenedzsment

Angol nyelvtudás

Akár arra vágysz, hogy

  • magabiztosan szólalhass meg angolul,
  • akár szakmai nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni,
  • akár nyelvvizsgára vagy külföldi továbbtanulásra készülsz.

Pályaorientáció

Alapozd meg a pálya- és egyetemválasztást

  • önmagad megismerésével és saját erősségeid tudatosításával
  • saját képességeid, érdeklődéseid és továbbtanulási lehetőségeid összeegyeztetésével
  • a 21.  század munkaerőpiacának megértésével

Tudomány és továbbtanulás

Fedezz fel és mélyítsd el tudásod

  • tudj meg többet a téged érdeklő tudományterületekről
  • ismerd meg, hogyan kapcsolódnak össze a különböző tantárgyak, tudományok, szakok és szakmák
  • szerezz hasznos tapasztalatokat a továbbtanulási döntéshez és egyetemi tanulmányaidhoz

Táborok és képzések

DIÁKJAINK MONDTÁK

“Szerintem az a legjobb tanulási módszer, amikor az ember csoportban dolgozhat más emberekkel, akik szintén motiváltak és így egymást is motiválják. Mindazok mellett, hogy játékosabban tanulunk olyan dolgokról, amiről a suliban nem tanítanak meg, egyben fejlődik a beszédkészségünk is és sokkal bátrabban fogjuk tudni használni az angol nyelvet. Más olyan emberekkel együtt fejlődni akik szintén érdeklődőek, egy olyan élmény, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia!”

Kristóf

“Főleg a nyelvtudásom fejlődött nagyon, illetve a kiállásom. Most már nyugodtan megszólalok, és különösebb stressz nélkül tudok előadni. A másik pedig – amiért nagyon hálás vagyok, és úgy érzem, ez a leghosszabb távú -, hogy olyan kapcsolatokat, szociális interakciókat és élményeket kaptam, amelyek velem fognak élni nagyon hosszú ideig.”

Zsófi

“Azért jelentkeztem, mert egyrészt bizonytalan voltam, hogy milyen irányba is szeretnék továbbtanulni, másrészt pedig az angoltudásomon szerettem volna javítani. Az Engame mind a kettőben tudott nekem segíteni. Egy olyan környezetet nyújtott számomra, ahol megtanultam merni angolul beszélni, és nem izgulni ezen – hiszen mindenki mindenkivel angolul kommunikált, és nem volt gond, ha elrontottunk valamit.”

Tünde

“Az Engame nagyon sok inspirációt adott abban, hogy mit tudok kezdeni az életemmel, és hogy elérjem a célokat, amiket kitűztem magamnak.”

Brúnó

“Az Engame több szempontból is kitágította előttem a világot. Először azért, mert többet megtudhattam külföldi továbbtanulással, egyetemekről, másrészt pedig olyan készségeket tudtam elsajátítani, amelyekről korábban nem is tudtam, hogy léteznek.”

Rebi

“Az Engame-nek köszönhetően sikeresen letettem a C1-es nyelvvizsgámat, és az Engame segítségével rájöttem, mit és hol szeretnék a jövőben továbbtanulni.”

Lőrinc

Készségfejlesztő táborok és képzések
Angol nyelvi táborok és képzések
Pályaválasztást segítő táborok és képzések
Szakmai és tudományos táborok és képzések