Akadémiánk célja, hogy segítsünk diákjainknak megtalálni a helyüket a világban, hogy felelős döntéseket hozó, tudatos, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.

Ebben a folyamatban a legmeghatározóbb szerepe a szülőknek van, hiszen náluk jobban senki nem ismeri gyermeküket. Sokszor azonban szülőként is útmutatásra, megerősítésre van szükségünk, hogy a legjobbat adhassuk gyermekünknek.

Diákjaink szülei rendszeresen érkeznek hozzánk kérdésekkel gyermekük fejlődésével, jövőbeli lehetőségeivel kapcsolatban. Azért, hogy ezekre minél átfogóbb válaszokat adhassunk, havi rendszerességgel különböző szakembereket hívunk meg, hogy előadást, beszélgetést tartsanak az érdeklődő szülők számára a gyermeknevelést érintő kérdésekről.

A szülők mellett érdeklődő pedagógusokat, szakembereket is szeretettel látunk programjainkon, hiszen a gyermekek jövője közös felelősségünk.

E programsorozat összefoglaló neve a Hello Parents Hot Topic Est.

Ingyenes előadásaink témái közt szerepel például a szülő-gyerek kommunikáció, az iskolai stressz kezelése, az internet és a mobileszközök használata vagy a pubertáskori érzelmi hullámok.

A kontroll, a tisztelet, és a megértés ambivalenciái: kommunikáció kamaszokkal

Szeretettel várunk programsorozatunk következő előadására, ahol vendégünk ezúttal Németh Erika klinikai gyermek-szakpszichológus lesz.

Korábbi előadásokról készült beszámolóinkat itt olvashatja:

Németh Erika pszichológus előadása: Hogyan kommunikáljunk kamaszokkal?
Tóth Dániel pszichológus előadása: A játékok dimenziója rengeteg lehetőséget rejt

 

Amennyiben szívesen részt venne jövőbeli szülői estjeinken, töltse ki az alábbi űrlapot és elsőként küldünk Önnek értesítést következő eseményeinkről: