Az Engame-nél úgy tartjuk, hogy diákjaink számára nem csupán céljaik elérése fontos, hanem legalább annyira meghatározó a célkitűzés folyamata és az odavezető út.

Éppen ezért a nyelvtudás fejlesztése, a 21. századi készségek elsajátítása és a pályaválasztás segítése mellett oktatási programunk fontos alapköve a támogató, nyitott közeg, ahol diákjaink kipróbálhatják magukat, pozitív élményeket gyűjthetnek és ezáltal kibontakozhatnak.

Az Engame barátságos, inspiráló közösségében diákjaink sok hasonló érdeklődésű és gondolkodású korukbelivel tanulhatnak, dolgozhatnak, és élvezhetik hobbijaikat együtt, miközben egymást motiválják és szoros barátságokat köthetnek.

Az Engame közösségében lehetőségük nyílik emellett más évfolyamokról, iskolákból és háttérből érkező diákok, valamint már külföldön tanuló vagy dolgozó Engame Alumnik megismerésére is.

A korosztályokon átívelő közösségi élet lehetővé teszi, hogy a diákok tapasztalatokat és lehetőségeket osszanak meg egymással, és olyan kapcsolatokra tegyenek szert, amelyek segítik őket személyes és szakmai fejlődésük során.

Az Engame közössége

Diákszemmel

jucó
kinga
RRozi

Mindenki olyan nyitott, vidám és energiával teli – itt úgy érzem, hogy egy közösség része vagyok.

Nagyon jó érzés, amikor az iskola unalmas közegéből átjöhetek ebbe az energikus, befogadó közösségbe.

Jucó, Senior évfolyamos diákunk

Nagyon jól érzem itt magam. A tanárok és a diákok is nagyon elfogadóak: bárkinek megnyilvánulhatsz, és nem kell félned tőle, hogy valamit rosszul mondasz. Én Waldorf gimnáziumba járok, de az Engame légköre sokkal pozitívabb, és nagyon motiváló.

Kinga, Sophomore évfolyamos diákunk

Az Engame egy nagyon szoros és jó közösség, ahol sok közeli barátság alakul ki. Mindenki nagyon nyitott és befogadó, rengeteg új barátot szereztem!

Rozi, Senior évfolyamos diákunk

Viki

Tanári szemmel

Az Engame legnagyobb ereje, hogy egy olyan támogató közeget nyújt a diákoknak, ahol ki mernek bontakozni.

Vígh Viktória, tanár, a Sophomore évfolyam koordinátora

Szülői szemmel

hajnalka
csba

Azt gondolom, hogy a gyerekek kiteljesedésének alapfeltétele, hogy jól érezzék magukat – itt pedig abszolút boldogok a gyerekek. A szeretetteljes közeg határozza meg az itteni hangulatot.

Hajnalka, Senior évfolyamos diákunk édesanyja

A tanárok, mentorok rendkívül nyitott, közvetlen, kapcsolatot tartanak fent a gyerekekkel. Ez gyerekek számára egyfajta lökést ad, valamint biztonságérzetet, hogy minden problémájukat, kételyüket idehozhatják.

Csaba, Sophomore és Senior évfolyamos diákjaink édesapja

Izgalmas, őt foglalkoztató ügyek miatt jön az Engame-be, és olyan partnerekkel megy mindezen keresztül, akikkel élvezi az együttlétet. Ezért aztán szeret itt lenni.

Hiszen jót beszélget, gondolkodik; itt vidámság, biztonság, újszerűség és inspiráló gondolatok vannak. Én is szeretnék jönni, ha lehetséges!

Bea, Sophomore évfolyamos diákunk édesanyja

bea

Ismerj meg minket online nyílt napunkon!

Előadás oktatási programunkról, beszélgetés diákjainkkal, bemutató workshop

*Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: Adatvédelmi tájékoztató >>