Engame Akadémia

1122 Budapest, Maros utca 12., 3. emelet

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 12-19 óráig

 

Programjainkkal kapcsolatos érdeklődés:
admission@engame.hu
+36 70 622 0363

Sajtómegkeresések, partneri együttműködés: boglarka.karacsony@engame.hu

Egyéb érdeklődés:
info@engame.hu
+36 70 622 0273

 

2020/21-es tanévünket személyes oktatással indítottuk el.

A jelen rendkívüli helyzetben elsődlegesnek tartjuk, hogy társadalomként és egyénekként is felelős döntéseket hozzunk, ez pedig mindannyiunktól alkalmazkodást követel. Diákjaink és kollégáink egészsége  a legfontosabb számunkra, így a hivatalos előírásokat és a koronavírus helyzetet folyamatosan monitorozzuk, emellett kiemelten figyelünk a higiéniára és a megelőzésre. Fokozott takarítással, a diákok által használható fertőtlenítővel és újragondolt irodai szabályokkal gondoskodunk a biztonságról.

Mi a legjobbakra számítunk: de felkészültünk a visszatérő korlátozásokra is, és szükség esetén az oktatásunk hibrid és online formában is zavartalanul, folyamatosan tud működni. Felkészültek vagyunk az új kihívásokra, és bár bízunk benne, hogy minél előbb visszatérhetünk a normál kerékvágásba, lehetőségként tekintünk erre a helyzetre, hogy az online platformok és a technika nagyobb kihasználásával tovább bővítsük a programunk nyújtotta lehetőségeket.

A programunkhoz csatlakozni vágyóknak ugyanígy rendelkezésére állunk. Nyílt napjainkat és a személyes interjúkat az online térbe ültetjük át, de ettől eltekintve a felvételik a megszokott rendben zajlanak.

Felvételivel kapcsolatos ügyekben az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

+36 70 622 0363, admission@engame.hu

 

Ismerj meg minket online nyílt napunkon!

Előadás oktatási programunkról, beszélgetés diákjainkkal, bemutató workshop

*Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: Adatvédelmi tájékoztató >>