Az Engame Akadémián célunk, hogy

minél több diáknak segítsünk megtalálni a saját útját és helyét a világban,
hogy felelős döntéseket hozó, tudatos, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.

Alternatív oktatási programunk mellett ezen cél támogatására rendszeresen szervezünk különböző ingyenes eseményeket mind diákok, szülők és tanárok számára.

Ilyen események például szülőknek, tanároknak szóló előadásaink a gyermeknevelést érintő kérdésekről, 13-18 éves diákoknak szóló készégfejlesztő, nyelvtanulást és pályaválasztást segítő foglalkozásaink, valamint külföldi továbbtanulásról szóló tájékoztató előadásaink és beszélgetéseink.

Nézd meg közelgő eseményeinket és add hozzá naptáradhoz, amelyik érdekes lehet számodra!

Az Engame Akadémia

Alternatív oktatási programunkkal 2010 óta nyújtunk iskola melletti kiegészítő képzést 8-12. osztályos diákoknak.
Angol nyelvű programunk fókuszában a pályaválasztás, a 21. században fontos készségek és nyelvtudás fejlesztése, valamint a (külföldi) továbbtanulásra való felkészülés áll.
Öt évfolyamunkon azon dolgozunk közösen, hogy a középiskola alatt és után a diák egy olyan útra lépjen, amely egy szívvel-lélekkel végzett hivatás megtalálásához és egy kiegyensúlyozottabb felnőtt élethez vezet.

IELTS tanfolyam

Több, mint 1000 diákunk érte el velünk IELTS célpontszámát – csatlakozz hozzájuk te is!

PROGRAMOK

Szülőknek, tanároknak

Hello Parents Hot Topic Estek

Havi rendszerességgel különböző szakembereket (pszichológusokat, pedagógusokat, jogászokat) hívunk meg, hogy előadást, beszélgetést tartsanak az érdeklődő szülők és pedagógusok számára a gyermeknevelést érintő kérdésekről.

Ingyenes előadásaink témái közt szerepel például a szülő-gyerek kommunikáció, az iskolai stressz kezelése, az internet és a mobileszközök használata vagy a pubertáskori érzelmi hullámok.

Diákoknak

Engame Open Workshops

Tanáraink nem csak iskolákban tartanak előadásokat és workshopokat, de online, illetve nyílt napjainkon élőben is rendszeresen szervezünk különböző fókuszú (például kommunikáció, érvelés, vitázás, nyelvtanulás, vagy drámapedagógiai) foglalkozásokat.

  • Készégfejlesztő workshopok
  • Nyelvi workshopok
  • Pálya- és egyetemválasztást segítő foglalkozások

Külföldi továbbtanulás előadások

Az Engame Akadémián immár 10 éve foglalkozunk külföldi egyetemre készülő diákok felkészítésével – mentoraink, szakmai és Alumni hálózatunk tapasztalataira és tudására épülő tájékoztató előadásainkból megtudhatod:

  • mit adhat és kinek való a külföldi továbbtanulás
  • milyen felvételi követelmények vannak és hogyan készülj fel
  • mi alapján érdemes országot, várost és egyetemet választani
  • milyen élmény kint élni és tanulni
Az Engame Akadémia Alumni diákjai 14 ország top egyetemein, változatos szakokon tanulnak tovább.

Velük folytatott beszélgetéseinkből első kézből nyerhetsz betekintést különböző felsőoktatási rendszerekbe, oktatási módszerekbe és az egyes országok, városok diákéletébe.

Őszi készségfejlesztő kurzusok

Rövid kurzusok, életre szóló előny: készségfejlesztés 8-12. osztályosoknak angolul

A szakmai életben ma az elméleti tudás mellett legalább annyira fontosak – akár fontosabbak – az olyan személyes és szociális készségek, mint a kommunikáció, a problémamegoldás vagy a csapatmunka.

Kurzusainkat kifejezetten a 8-12. évfolyamos korosztály változatos igényeire szabva állítottuk össze, hogy ne csak az egyetemen és a munkahelyen találkozzanak először azokkal az alapvető készségekkel, amelyek boldogulásuk zálogai az iskolapadon innen és túl.

Projekttervezés és prezentáció (angol)
Október 26-28.

Akadémiai írás, vita és érvelés (angol)
Október 29-31.

Ha szeretnél többet megtudni a téged érdeklő témákról és hozzáférést kapni ezen események (és további kiadványaink, kutatásaink) anyagaihoz, ezeket szívesen továbbítjuk neked emailben is.

*Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: Adatvédelmi tájékoztató >>