eszteraradi

Aradi Eszter

Community Manager
Tanulmányok:
  • Társadalmi tanulmányok BA, ELTE
  • Social Policy and Social Interventions Msc, Utrecht University

Szerencsésnek érzem magam, hogy egész eddigi életemben szabad, elfogadó és támogató környezetben élhettem. Talán ezért is különösen fontos számomra, hogy ezt mások számára is megteremtsem munkám során. Hiszek a közösség erejében, abban hogy inspirálódni és tanulni egymástól lehet a legjobban és hogy mindenkinek jár a lehetőség arra, hogy megtalálja a számára legnagyobb örömöt és sikerélményt nyújtó utat.

A gyerekekkel és fiatalokkal való munka különösen közel áll a szívemhez, egyetemi éveim alatt önkéntesként dolgoztam roma gyerekekkel a BAGázs Egyesületben, gyakornokként részt vettem az UNICEF Magyar Bizottság munkájában és az Artemisszió Alapítvány középiskolásokat célzó projektjében is. Majd az egyetem elvégzése után a Menedék Egyesület munkatársaként kísérő nélküli menekült fiataloknak tartottam készségfejlesztő, közösségépítő és szabadidős foglalkozásokat.

Az Engame-ben azon dolgozom, hogy a diákjaink minél több izgalmas céggel, szervezettel és szakemberrel ismerkedhessenek meg, ezáltal segítsük őket érdeklődési körük alakításában és önismeretük fejlesztésében. Ezen kívül közösségi programokat szervezek és Sophomore-Junior évfolyamos diákokat tutorálok.

Kollégáink