Az a közös bennünk, hogy mindannyian szeretnénk egy jobb jövőt biztosítani a diákoknak.

Legfontosabb értékünk: a közösség

Munkatársaink lelkesedése és odaadása alapozza meg azt a támogató és inspiráló közösséget, amely az Engame egyik legfontosabb értéke.

Ennek köszönhető az a pozitív légkör, amely biztosítja, hogy programunk során valós akadémiai és személyiségfejlődést érjünk el diákjainkkal. Csapatunk kiváltságként éli meg, hogy egy kötöttségektől mentes, diákközpontú oktatási programot fejleszthet, ahol egyéni figyelmet fordíthatunk minden gyerekre.

Az Engame közege a diákok mellett számunkra is nagyon fejlesztő és inspiráló. Ez legalább annyira a diákokért való elkötelezettségnek köszönhető, mint a munkaközösségnek.

Viki, mentor, a Sophomore évfolyam koordinátora

Oktatóink

Tanáraink, mentoraink szakmai háttere – diákjaink érdeklődési köreihez hasonlóan – rendkívül sokszínű: a pszichológiától a közgazdaságtanon át a művészettörténetig szinte minden tudományterületet képviselnek. Diplomájukat, oktatói tapasztalatukat a világ különböző pontjain, vezető egyetemein szerezték, ami megalapozza a nyitott, befogadó szemléletmód átadását a diákjaink számára.

Vendégelőadóink és szemináriumvezetőink tovább színesítik a palettát. Érkezzenek a startupok, a tengerbiológia vagy épp az irodalom világából – aktuális munkáikról, projektjeikről, kutatásaikról beszámolva tágítják diákjaink látókörét, inspirálják és segítik őket az orientációban. 

levai-balazs2

Lévai Balázs

Alapító, CEO
dbalazs

Dezsényi Balázs

Head of Education
jay csapat

Kiss Jay

Study Abroad Director