Ez történik az Engame Akadémián

A jelen rendkívüli helyzetben elsődlegesnek tartjuk, hogy társadalomként és egyénekként is felelős döntéseket hozzunk, ez pedig mindannyiunktól alkalmazkodást követel. Diákjaink és kollégáink egészsége most a legfontosabb számunkra, ezért a nyár folyamán még foglalkozásainkat az online térben folytatjuk.

Felkészültek vagyunk az új kihívásokra, és bár bízunk benne, hogy minél előbb visszatérhetünk a normál kerékvágásba, lehetőségként tekintünk erre a helyzetre, hogy az online platformok és a technika nagyobb kihasználásával tovább bővítsük a programunk nyújtotta lehetőségeket.

Szeptembertől személyes oktatással tervezünk – emellett új tapaszalatainkra építve, missziónkkal összhangban online is elérhetővé tesszük alternatív oktatási programunkat, hogy a Budapesttől való távolság egyetlen fejlődni akaró diák számára se lehessen többé akadály.

A hivatalos előírásokat és a koronavírus helyzetet folyamatosan monitorozzuk, emellett kiemelten figyelünk a higiéniára és a megelőzésre. Fokozott takarítással, a diákok által használható fertőtlenítővel és újragondolt irodai szabályokkal gondoskodunk a biztonságról. Mi a legjobbakra számítunk: de felkészültünk a visszatérő korlátozásokra is, és szükség esetén az oktatásunk hibrid és online formában is zavartalanul, folyamatosan tud működni.

Még nem vagy diákunk?

A programunk következő tanéve iránt érdeklődőknek ugyanúgy rendelkezésére állunk. Az irodánk zárva tart, így a nyílt napjainkat és a személyes interjúkat az online térbe ültetjük át, de ettől eltekintve a felvételik a megszokott rendben zajlanak (erről a Jelentkezés menüpontban találsz bővebb tájékoztatást).

Felvételivel kapcsolatos ügyekben az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:
+36 70 622 0363
admission@engame.hu

Engame-es diákoknak és szülőknek

Diákjainkat és szüleiket folyamatosan tájékoztatjuk és elérhetőek vagyunk számukra e-mailben, telefonon, és videós kapcsolattartásra alkalmas platformokon is.

Nyári táborunkat a megszokott formában nem tartjuk meg. Az aktuális ajánlásokat és korlátozásokat figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a tábort nem tartjuk meg. Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben ez az egyetlen felelős döntés. Tudjuk, hogy sokan vártátok a tábort, de mégis a biztonság a legfontosabb.

A nyárra viszont több programmal és meglepetéssel is készülünk!

Bármilyen kérdés, probléma esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:
+36 70 622 0273, info@engame.hu
+36706220363, gergely.fekete@engame.hu

Mindenkit biztatunk arra, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra, és ha tehetitek, szánjatok időt a tanulásra, önmagatok fejlesztésére ebben a rendkívüli időszakban, hiszen a most elsajátítható tudás (stresszkezelési technikák, online készségek stb.) új lehetőségeket is jelenthet majd a járvány után és azon túl is.

Az Engame Akadémia csapata

Ismerj meg minket online nyílt napunkon!

Előadás oktatási programunkról, beszélgetés diákjainkkal, bemutató workshop
AUGUSZTUS 18., 17:00