Ez történik az Engame Akadémián

A jelen rendkívüli helyzetben elsődlegesnek tartjuk, hogy társadalomként és egyénekként is felelős döntéseket hozzunk, ez pedig mindannyiunktól alkalmazkodást követel. Diákjaink és kollégáink egészsége most a legfontosabb számunkra, ezért amíg a mostani ajánlások érvényben vannak, a foglalkozásainkat az online térben folytatjuk.

Felkészültek vagyunk az új kihívásokra, és bár bízunk benne, hogy minél előbb visszatérhetünk a normál kerékvágásba, lehetőségként tekintünk erre a helyzetre, hogy az online platformok és a technika nagyobb kihasználásával tovább bővítsük a programunk nyújtotta lehetőségeket.

Diákjainkat és szüleiket folyamatosan tájékoztatjuk és elérhetőek vagyunk számukra e-mailben, telefonon, és videós kapcsolattartásra alkalmas platformokon is.

Ugyanígy rendelkezésére állunk a programunk következő tanéve iránt érdeklődőknek. Az irodánk zárva tart, így a nyílt napjainkat és a személyes interjúkat az online térbe ültetjük át, de ettől eltekintve a felvételik a megszokott rendben zajlanak (erről a Jelentkezés menüpontban találsz bővebb tájékoztatást).

 

Bármilyen kérdés, probléma esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

Ha már diákunk vagy:
+36 70 604 3876, kinga.konczey@engame.hu

Felvételivel kapcsolatos ügyekben:
+36 70 622 0363, admission@engame.hu

Egyéb kérdésekben:
+36 70 622 0273, info@engame.hu

 

Mindenkit biztatunk arra, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra, és ha tehetitek, szánjatok időt a tanulásra, önmagatok fejlesztésére ebben a rendkívüli időszakban, hiszen a most elsajátítható tudás (stresszkezelési technikák, online készségek stb.) új lehetőségeket is jelenthet majd a járvány után és azon túl is.

 

Az Engame Akadémia csapata